Skincare Weeks: Miehen ihonhoito

Mies pääsee ihonhoidossaan huomattavasti helpommalla kuin nainen. Miehen iho on paksumpi, tuottaa enemmän kollageenia ja säilyttää tehokkaammin ihon kosteuden. Hieno juttu, mutta myöskään miehen iho ei säästy ympäristövaikutuksilta. Miehen iho tuottaa selvästi enemmän talkkia, mikä johtaa rasvaiseen ihoon. Hoitorutiineihin siis kannattaa panostaa, jotta välttyisi tukkeutuneilta ihohuokosilta, näppylöiltä ja aknelta.

Vaihe 1 – Kasvojen puhdistus: Kasvojen puhdistus aamulla sekä illalla ennen nukkumaanmenoa on kaikista keskeisin ihonhoitorutiini. Aamuinen puhdistus valmistelee ihon kohtaamaan ympäristövaikutukset ja puhdistus illalla pitää taudinaiheuttajat ja bakteerit loitolla.
Tutustu nyt

Vaihe 2 – Kosteutus: Illalla kasvoille kannattaa levittää tehokosteuttava kasvovoide.
Tutustu nyt

Vaihe 3 – Ravitseva puhdistusaine: Puhdista ja ravitse – Tarjoa ihollesi tarpeellisia ravintoaineita ja antioksidantteja, joita ihotyyppisi tarvitsee.
Tutustu nyt

Vaihe 4 – Kuorinta: Halutessasi voit tehdä ihollesi myös kuorinnan. Se toimii ihon kiinteyttäjänä.
Tutustu nyt

Vaihe 5 – Silmänympärysvoide: Myös miehen silmänympärysiho on ohuempaa, herkempää kuin muu iho ja se menettää nopeasti elastisuutensa. Miehenkin on siis syytä käyttää silmänympärysvoidetta, sillä kasvovoide ei yksistään riitä. Voiteen sisältämät hyaluroni, pantenoli ja glyseriini kosteuttavat silmänympärysihoa tehokkaasti, vähentävät ihon epätasaisuutta ja ehkäisevät ryppyjen muodostumista.
Tutustu nyt