parfumdreams Shopping Week

Juhli viikkoa kanssamme ja saa ainutlaatuinen alennus kauneustuotteista. Etsitpä kauden upeinta tuoksua, päivitystä meikkituotteisiisi tai ihastuttavaa ihonhoitosarjaa, parfumdreams Shopping Week täyttää toiveesi. Sinua odottavat raikkaat tuoksut, runsas valikoima erilaisia ihonhoitotuotteita sekä upeat vinkit hiustenhoitoon. Nauti hittituotteiden viikosta parfumdreamsin kanssa 30.9.–9.10.2022 ja hyödynnä 20 %:n* alennus suosikkituotteistasi. Lisäksi saat tilauksesi mukana yhden sattumanvaraisesti valitun minikokoisen tuotteen lahjaksi.

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. 1 GWP per tilaus, kun tilauksen arvo on vähintään 79 €. Vain niin kauan kuin varastoa riittää. Tuotteet voivat poiketa kuvassa esitetystä. Voimassa 09.10.2022 saakka. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Tuoksuvalikoimamme naisille

Tutustu monipuoliseen valikoimaan naisten tuoksuja

Tuoksuvalikoimamme miehille

Inspiroidu miesten tuoksujen valikoimastamme

Meidän Must-Have-tuotteemme

Kasvojenhoito-opas

Altistamme kasvomme päivittäin erilaisille rasituksille, mutta unohdamme kuitenkin usein, kuinka tärkeää kasvojenhoito on ihon suojaamiseksi ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Voit suojata kasvojasi opettelemalla hyvän ihonhoitorutiinin. Tukeaksemme sinua tässä tärkeässä tehtävässä olemme koonneet sinulle vaiheittaisen oppaan päivittäiseen kasvojen hoitoon.
Katso ihonhoitorutiini

parfumdreamsin tuoksuklassikot


Vinkkimme hiusten terveydeksi

Ovatpa hiuksesi ohuet, paksut, kiharat tai suorat, täältä löydät hiustyypillesi sopivat hoitovinkit
Hiustenhoito-opas

Valikoimamme