Suosikkituotteesi nyt suosikkihintaan

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Living Proof Restore Instant Repair Lotion

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Instant Repair Lotion,
Sarja
Restore
Alalinja
Hiustenhoito
Cambridgen yhdysvaltalaisen hiuskosmetiikkavalmistajan Living Proofin Restore-hiustenhoitomalliston Instant Repair Lotion -hoitovoiteella vaurioituneet ja hauraat hiukset saavat välittömän hoidon muotoilun aikana ja sen jälkeen. Arvokkaiden ja innovatiivisten ainesosien, kuten molekyylin octafluoropentyylimetakrylaatin (OFPMA), silkkiproteiinien ja muiden aktiivisten ainesosien ansiosta hiusten halkeilua torjutaan välittömästi, hiuksista tulee 50 prosenttia vahvemmat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja hiuksista tulee pehmeät, sileät ja terveen näköiset. Hiuksia suojataan UV-säteiltä 24 tunnin ajan. Hiukset tuntuvat siltä kuin ne eivät olisi koskaan vaurioituneet.

Restore Instant Repair Lotion - välitön suoja vaurioituneille hiuksille

Tämä Living Proofin hiustenhoitokosmetiikka muodostaa hiusten ympärille ohuen, vahvistavan suojakerroksen, joka on rikastettu OFPMA-molekyylillä. Hiusten haljenneet päät korjataan välittömästi ja uusien muodostuminen estetään. Hiusten katkeilu vähenee 93 prosenttia ja vaurioituneet hiukset korjaantuvat välittömästi. Voiteen sisältämät silkkiproteiinit varmistavat, että hiukset ovat silkkisen pehmeät, kimmoisat ja vahvistuneet. Tämä pikahoito sopii myös värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Tuote ei sisällä silikoneja eikä öljyjä.

Käyttöönotto:

Levitä pieni, kolikon kokoinen määrä Living Proofin Restore Instant Repair Lotion -hoitovoidetta puhdistettuihin, kosteisiin hiuksiin, erityisesti latvoihin. Lisää sitten muotoilutuotteita ja muotoile halutulla tavalla. Jos haluat lisää silotusta, levitä pieni määrä tätä Instant Repair -hiustenhoitokosmetiikkaa kuiviin hiuksiin ja työstä sisään.
Ainesosat
Water/Eau/Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Octafluoropentyl Methacrylate, Behentrimonium Methosulfate, Oleyl Alcohol, Hydrolyzed Silk, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Butylene Glycol, DimethylPABAmidopropyl Laurdimonium Tosylate, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Steareth-2, Steareth-10, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Glycol Stearate, Cetylpyridinium Chloride, Hydroxyacetophenone, Fragrance/Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Citral
5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube