La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate

Seren
The Concentrate / La Mer

0
 
15 ml
 

BP: € 1.093,00* / 100 ml 15 ml

Saatavissa heti

€ 163,95*
 
 
/ 30 ml
 

BP: € 1.079,83* / 100 ml / 30 ml

Saatavissa heti

€ 323,95*
 
 
50 ml
 

BP: € 871,90* / 100 ml 50 ml

Tuote tilapäisesti loppu - Tuote tilattavissa

€ 435,95*
 
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 669784

Kuvaus / Seren The Concentrate / La Mer

La Mer The Concentrate on hoitovoide iholle. Se rauhoittaa ja vahvistaa ihoa ja antaa sille suojaa. Hemmottele ihoasi tällä uudistavalla hoidolla osana kasvojesi hoitoa. Tunnetun La Mer -tuotemerkin seerumit tarjoavat antioksidanttisuojaa ja niissä on tiivistetyssä muodossa ihosoluja uudistavaa Miracle Brothia. Tämä vähentää haitallisten ympäristövaikutusten näkymistä, punoitusta ja ihoärsytystä. Tiivistettä voidaan levittää myös herkälle iholle. Seerumit aikaansaavat terveen ja elinvoimaisen näköisen ihon, ne vahvistavat ihoa ja antavat sille uutta vastustuskykyä, jotta se kestäisi ympäristön vaikutukset ja muut stressitekijät paremmin. Näin voit ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, kuten esimerkiksi velttoa ihoa ja maksaläiskiä.

Sopii päivittäiseen käyttöön

Levitä La Mer Concentrate iholle vähintään kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan ja hiero se iholle kevyesti. Seerumit valmistelevat ihoa La Mer -kosteusvoiteen käyttöön. Niitä voidaan käyttää myös pohjana meikin alla. The Concentrate Facial Care -hoito hoitaa ihoasi kesällä auringon altistuksessa ja talvella, jolloin ihosi kohtaa kylmän aiheuttaman stressin.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon