Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

L’Oréal Professionnel Paris Dia Dialight Acidic Gloss Clear

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Hiusten huuhteleminen omenaviinietikalla, jotta ne saisivat kiiltoa, on jo pitkään tunnettu kotitalouslääkkeenä. L'Oréal Professionnel Paris hyödyntää tätä pitkäaikaista tietämystä Dialight Acidic Gloss Clear -valmisteen patentoidun happoteknologian avulla. Shampoot tai emäksiset tuotteet voivat "avata" hiukset niin, että niiden rakenne näyttää suurennettuna avoimelta käpyltä. Happo voi sulkea tämän "avoimen" rakenteen niin, että hiuksista tulee jälleen sileät ja kiiltävät. Koska ihon ja myös päänahan pH-arvo on hieman hapan, kevyt happo voi myös tukea tervettä päänahkaa ja siten estää liiallista talintuotantoa (hiusten nopeaa rasvoittumista). Dia-sarjan tuotteet, joissa on happoteknologia, takaavat siis erityisen voimakkaan kiillon hiuksiin.

Dialight Acidic Gloss Clear L'Oréal Professionnel Parisilta ammattikampaajille tai vaativille yksityiskäyttäjille

Dialight-tuotteita sekoittamalla voidaan saavuttaa tarkat väritulokset. Väritöntä Dialight Acidic Gloss Clear -hiusväriä voidaan käyttää Dialight-kiiltosävyn voimakkuuden sävyttämiseen. Dialight Acidic Gloss Clear -värin sekoittaminen Dialight-kiiltosävyjen kanssa myös nesteyttää sävyä, jolloin seos voidaan työstää hiuksiin nopeammin. Hiusten väristä riippumatta L'Oréal Professionnel Paris -yhtiön Dialight Acidic Gloss Clear lisää hiusten kiiltoa. Dia-sarjan tuotteet mahdollistavat erittäin yksilölliset väritulokset, sillä Dia-sarja sisältää Dialightin happopohjaiset tuotteet ja Diarichessen emäksiset tuotteet. Dialight soveltuu 30 %:n valkopitoisuudelle ja Diarichesse 70 %:n valkopitoisuudelle hiuksissa. Dialight soveltuu erityisesti värin tehostamiseen, värinkorjauksiin tai pituuden ja latvojen värin tasapainottamiseen. Pituuden ja latvojen väritasapainotus voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun latvat ovat useiden värjäysten jälkeen hieman eri sävyiset kuin muu osa hiuksista.
Ainesosat
AQUA / WATER, LAURETH-2, TRIDECETH-2 CARBOXAMIDE MEA, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, GLYCERIN, LAURETH-12, OLETH-30, SODIUM CETEARYL SULFATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, m-AMINOPHENOL, SODIUM SULFITE, ETHANOLAMINE, THIOGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-6, TOLUENE-2,5-DIAMINE, N,N-BIS(2-HYDROXYETHYL)-p-PHENYLENEDIAMINE SULFATE, RESORCINOL, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, EDTA, ERYTHORBIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube