20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
1 (1)

Juvena Juven.Epigen 3D Face Massage Roller

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
3D Face Massage Roller,
Sarja
Juven.Epigen
Alalinja
Ihonhoito
Käyttökohde
kasvot
Nimensä mukaisesti Juvena on asettanut etusijalle naisten nuorekasta ulkonäköä edistävät tuotteet. Vuonna 1954 perustettu Juvena on säilyttänyt asemansa Euroopan markkinoilla menestyksekkäästi tähän päivään asti. Tämä rulla on innovatiivinen laite kasvojen ihon yksinkertaiseen hierontaan. Pitkä kahva istuu mukavasti käteen ja mahdollistaa eri vivahteet voimakkaasta rullauksesta hellävaraisiin liikkeisiin. Tämä tyylikäs 3D-kasvohierontarulla on mielenkiintoinen lisä Juven.Epigen-sarjaan, joka toimii imunesteen poiston periaatteella.

Rullaa ryppyjä pois - se on jopa hauskaa! Nuoruuden auttaminen on valmistajan Juvenan motto, mikä osaltaan vaikuttaa myös siihen, että tekeminen on hauskaa tällä tyylikkäästi muotoillulla laitteella. Myös silmää ruokitaan, sillä kimalteleva rulla on todellinen katseenvangitsija kylpyhuoneessa - enemmän kuin pelkkä käytännöllinen apuväline. Juven.Epigen on uusi sarja, joka erottuu tällaisilla tuotteilla. Älykäs 3D- kasvohierontarulla varmistaa, että sen käyttö on ilo. Yksinkertaisia rullausliikkeitä voidaan helposti muokata stimuloimaan ja silottamaan ihoa halutulla paineella. Sveitsiläinen laatutuote!

1,0
1
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube