Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Foreo Go Evergreen

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Evergreen,
Sarja
Go
Alalinja
UFO™ 3
Foreo UFO Go värissä Evergreen on UFO 3:n pienempi ja kevyempi sisarus. Se on innovatiivinen ihonhoitolaite lämpönaamiohoitoon ja sopii erityisesti valmistajan naamioille. Kompaktin kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta UFO Go on myös hyvä kumppani käsilaukussa tai matkoilla. sileän lämpökäsittelyn, RGB-LED-valohoidon ja T-sonic-pulssien yhdistelmä tekee ihonhoitovälineestä tehokkaamman ja 10 kertaa nopeamman kuin tavanomaiset levynaamiot. Samalla kun hellävarainen hieronta aktivoi ihon kollageenin muodostumista, lämpö avaa ihohuokosia. Hyper-infuusioteknologia mahdollistaa myös välittömän ja pitkäkestoisen kosteuden saannin. Tämä pitää ihon säteilevän kauniina koko päivän.

Vinkkejä Foreo Evergreenin käyttöön

Valitse haluamasi Foreo-naamio ja kiinnitä se ihonhoitovälineeseen. Nyt voit kytkeä laitteen päälle yleispainikkeella ja valita sopivan hoidon painamalla painiketta uudelleen. Käyttö on kuitenkin vielä helpompaa mukana tulevan sovelluksen avulla. Sen avulla voit myös luoda omia hoito-ohjelmia. Hiero kasvonaamio halutulla hoidolla ihoon pyöreillä liikkeillä. Laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun hoito on valmis.
Käyttö
- Lataa FOREO For You -sovellus ja rekisteröi UFO™ 3 go sovelluksen kautta ennen ensimmäistä käyttökertaa, jotta se aktivoituu.
- Valitse suosikkisi UFO™-maski ja kiinnitä se laitteeseen.
- Aloita esiasennettu rutiini (tai luo oma) & liu'uta UFO™ 3 go -naamiota kasvoillesi pyörein liikkein, kunnes hoito päättyy.
- Poista naamio & huuhtele UFO™ 3 go juoksevan veden alla.
0,0
0
Asiakasarvostelut
You might also be interested in

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube