Suosikkituotteesi nyt suosikkihintaan

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Foreo Puhdistustuotteet KIWI derma

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
KIWI derma,
Sarja
Puhdistustuotteet
Alalinja
Kasvohoito
iho
kaikki ihotyypit
ominaisuus
ihon epäpuhtauksia vähentävä, kiinteyttävä, tasapainottava
Käyttökohde
kasvot
Lopputulos
hehkuva
Foreo KIWI derman avulla voit parantaa ihoasi, tasoittaa ihon sävyä ja uudistaa ihon koostumusta vain yhdellä kauneudenhoitovälineellä. Laitteen mukana tulee kolme Adamas-timanttiliitintä, joilla voit tehdä mikrodermahiontaa kylpyhuoneessasi. Nämä kuorivat hellävaraisesti ihon pintakerrosta ja poistavat kuolleet ihosolut luotettavasti. Tämä paljastaa raikkaan, säteilevän ihon. Puhdistustuotemalliston kauneustyökalussa on myös imutekniikka, joka poistaa mustapäitä ja avaa huokosia. KIWI derma tarjoaa myös hellävaraisen T-Sonic-hieronnan, jolla on useita vaikutuksia ihoon. Sillä on kiinteyttävä vaikutus, se vähentää turvotusta, stimuloi kollageenin tuotantoa ja edistää verenkiertoa.

Puhdistustuotetyökalun käyttö

Ennen ensimmäistä käyttökertaa lataa Foreo For you -sovellus ja aktivoi ja rekisteröi laite. Puhdista sitten kasvosi ja kuivaa ne. Paina yleispainiketta kytkeäksesi KIWI derman päälle. Paina painiketta uudelleen asettaaksesi imurin voimakkuuden. Tee muita asetuksia sovelluksessa. Kiristä nyt ihoa hieman ja aseta laitteen kärki tasaisesti iholle. Liikuta sitten työkalua kasvojen yli nopeilla, ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä.
Käyttö
- Lataa FOREO For You -sovellus ennen ensimmäistä käyttöä, aktivoi ja rekisteröi laite.
- Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi puhdista iho LUNA™-laitteella ja FOREO:n MICRO-FOAM CLEANSERilla.
- Kytke KIWI™ derma päälle painamalla yleispainiketta.
- Säädä imurin voimakkuutta painamalla painiketta kerran kutakin tasoa kohden.
- Muita asetuksia voidaan tehdä FOREO-sovelluksen kautta.
- Kiristä ihoa hieman ja aseta laitteen kärki tasaisesti iholle. Liikuta laitetta nopeasti kasvojen yli ylöspäin suuntautuvin liikkein.
- Hoidon jälkeen irrota kiinnike, huuhtele juoksevan veden alla ja anna kuivua. Levitä sitten hieman FOREO Silicone Cleaning Spray -puhdistussuihketta pumpulipuikolle ja poista sillä saostumat silikonisuodattimesta. Kierrä lisäosa takaisin kiinni.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube