22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Firming Mousse,
Sarja
Style Stories
Alalinja
Hiusten muotoilu
ominaisuus
kiinnittävä, korostava, pitkäkestoinen, suojaava
Iho
vaahto
Tuotetyyppi
pullo
Käyttökohde
hiukset
Alfaparfin Firming Mousse on kiharille hiuksille tarkoitettu erikoishius, joka takaa vaivattoman muotoilun. Se luo tasaiset, kauniit kiharat ja laineet ja korostaa niitä täydellisesti. Se antaa kampaukselle erityisen vahvan pidon ja on erityisen helppo pestä pois. Sen koostumus sisältää arvokkaita aktiivisia ainesosia, kuten moringaöljyä. UV-suojaavien ominaisuuksiensa ansiosta se ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia hiusvaurioita. Se määrittelee ja kontrolloi ulkonäköäsi kuivattamatta hiuksia. Moringaöljy neutralisoi epämiellyttäviä hajuja, jolloin hiukset tuntuvat puhtailta pitkään.

Innovatiivinen hiusvaahto täydellisesti määriteltyihin, kiharoihin hiuksiin ja houkuttelevaan muotoiluun

Alfaparfin Firming Mousse antaa vaikeille kampauksille vahvan pidon kuivattamatta hiuksia. Se määrittelee, kontrolloi ja kiinnittää kiharat ja laineet täydellisesti. Se tarjoaa tehokkaan suojan UV-säteilyä vastaan, jättää hiuksiin puhtaan tuntuisen olon ja antaa niille unelmallisen kiillon. Sen koostumus sopii kaikille kiharille hiustyypeille. Levitä vaahtoa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, jaa se tasaisesti ja mallinna haluttu ilme. Koe kauniit, kiiltävät kiharat ja henkeäsalpaava muotoilu!
Ainesosat
PROPYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-4, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, AQUA (WATER), GLYCERIN, CITRAL, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube