22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alfaparf Milano Evolution of the Color Korrektor

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Korrektor,
Sarja
Evolution of the Color
Alalinja
Coloration
Alfaparf Milanon Evolution of the Colour Corrector on pysyvä väriaine, joka auttaa hiuksiasi saavuttamaan maksimaalisen hiusten täydellisyyden. Se on ihanteellinen valinta, jos haluat neutraloida punaiset ja oranssit jäämät. Sitä voidaan käyttää myös Alfaparf Milano Ash, Natural Ash ja Violet harmaan sävyn korostamiseen. Täydellisestä värituloksesta huolimatta värinkorjaaja on erittäin hellävarainen päänahalle ja hiuksille. Tämä vaikutus on erityisen koostumuksen ansiota. Kaava sisältää nestekide-lamelleja, jotka takaavat värin syvän tunkeutumisen hiuskuituihin. Ne myös suojaavat pigmenttejä sekoittumisen aikana. Sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta väriseos levittyy tasaisesti hiuksiin ja kosteuttaa niitä samalla. Värjäysprosessin aikana kiteytyneet mikropigmentit tunkeutuvat myös hiuskuituihin antaen hiuksille täydellisen värin ja säteilevän kiillon.

Miten Alfaparf Milano Evolution of the Colour -värinkorjaajaa käytetään

. Väriaine sekoitetaan hiusväriin halutun lopputuloksen mukaan. Lisää 1-16 grammaa korjainta 60 grammaa väriä kohden. Tämän jälkeen hiusväri levitetään hiuksiin väripakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Ainesosat
AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-50, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AMMONIA, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, MYRISTYL ALCOHOL, ETHANOLAMINE, PARFUM (FRAGRANCE), DECYLTETRADECANOL, RESORCINOL, SODIUM SULFITE, ERYTHORBIC ACID, POLYQUATERNIUM-22, EDTA, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, BISABOLOL, m-AMINOPHENOL, DIMETHYLPABAMIDOPROPYL LAURDIMONIUM TOSYLATE, GLYCERIN, OLETH-5 PHOSPHATE, DIOLEYL PHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube