22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tarvikkeet Tip Whitener - Vegan

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Tip Whitener - Vegan,
Sarja
Striplac Peel Or Soak Tarvikkeet
Alalinja
Kynnet
Ranskalaiset kynnet ovat yksi kynsimeikin klassikoista. Ne ovat ajattoman kauniita ja antavat käsillesi erityisen huolitellun ilmeen hetkessä. Nyt voit luoda ranskalaisen lookin kynsimeikkiin erityisen nopeasti ja helposti Alessandron Striplac Tip Whitener -valkaisimella. Korostetut valkoiset kynnenpäät ovat tyypillisiä ranskalaiselle lookille. Ja Alessandro Tip Whitener -valkaisimella voit nyt saavuttaa sen kotona ilman, että sinun tarvitsee käydä kynsisalongissa. Toinen etu: luonnonkynsi on suojattu ja vahvistettu.

Näyttää erityisen kauniilta pitkään

Alessandro Striplac Tip Whitener tarjoaa kynsille erityisen pitkäkestoisen kestävyyden. Voit nauttia houkuttelevasta kynsimeikistä jopa kolmen viikon ajan. Ylimääräistä aluslakkaa ei tarvita. Levitys on helppoa ja raidatonta. Pintakäsittely on kiiltävä. Lakka peittää jo ensimmäisellä levityskerralla, ja se on myös naarmuuntumis- ja lohkeilunkestävä. Ärsyttävää kuivumisaikaa ei ole, sillä Striplac yksinkertaisesti kovettuu LED-laitteessa vain 60 sekunnissa. Myös poistaminen on lastenleikkiä: käytä Peel-Off- tai Soak-Off-liuosta yksinkertaisesti kuoriaksesi lakan pois kynsistä tai poista se Soak-Off Remover Wrapsilla. Molemmissa tapauksissa lakka voidaan poistaa jättämättä mitään jäämiä.
Ainesosat
ALIPHATIC POLYESTERURETHANE ACRYLATE, TRIETHYLENE GLYCOL DIMETHACRYLATE, HEMA MALEATE, ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, NITROCELLULOSE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, LAURYL POLYNEOPENTYL GLYCOL ADIPATE PHTALATE/PEI-45 CROSSPOLYMER/LAURYL POLYNEOPENTYL GLYCOL ADIPATE, CI 77891, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, TRIPROPYLENE GLYCOL DIACRYLATE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, DIMETHICONE, PHOSPHORIC ACID POLYESTER, LAURIC ACID, BIOTIN, CAFFEINE, AQUA (WATER), BHT, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PHOSPHORIC ACID, PHENOXYETHANOL, MEK, CI 51319, CI 74160, CI 60725
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube