Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Sets Nail Art Basic Kit

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Nail Art Basic Kit,
Sarja
Striplac Peel Or Soak Sets
Alalinja
Kynnet
Hyvin hoidetut kynnet ovat täydellinen viimeistely kauniille meikille. Aloita Alessandron Nail Art Basic Kitillä, niin saat laadukkaan kynsisuunnittelun kotiin! Setti tarjoaa tarvittavat perusvälineet, joilla voit koristella kynsiäsi herkillä kuvioilla. Erityisesti kynsien tyylikkään näköisen leimataiteen ystävät ovat tässä setissä oikeassa paikassa.

Simppeleimaile omat kynnet

Alessandron Striplac Peel Or Soak Sets Nail Art Basic Kit sopii sekä hienovaraisiin kynsilookkeihin että todella huomiota herättäviin kuvioihin, jotka saavat sinut varmasti erottumaan ja täydentävät meikkiisi. Ole luova ja kokeile erilaisia leimauskuvioita ja siirtokalvoja sydämesi kyllyydestä. Tai miten olisi kauneusilta ystävien kanssa, jossa keskitytään toistenne kynsien suunnitteluun? Striplac Peel Or Soak -setti sisältää siirtokalvoja tyylikkään kultaisena, hopeisena tai huomiota herättävänä pitsinä. Setti sisältää myös erilaisia kynsinauhoja kullan ja hopean värisinä. Leimauskynä on tietenkin ehdoton edellytys kuvioinneille. Kynsimuotoilu viimeistellään pintalakalla, joka pitää kynnet kauniina pitkään.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube