Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (4)

Abercrombie & Fitch Away Tonight Men Eau de Toilette Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Päätuoksu
bergamotti, greippi, pippuri
Sydäntuoksu
pelargoni, porkkana, sammal
Pohjatuoksu
patsuli, santelipuu, setripuu
tuoksusuuntaus
puinen, raikas
AttNote_ss
bergamotti, greippi, patsuli, pelargoni, pippuri, porkkana, sammal, santelipuu, setripuu
Eau de Toilette Spray Away Tonight Men -suihkeella Abercrombie & Fitch esitteli tänä vuonna uusimman urheilullisille miehille suunnatun tuoksunsa. Kuten jokainen amerikkalaisen muotimerkin tähänastisista poikkeuksellisista luomuksista, myös Away Tonight Men on suunniteltu asiakkaiden yksilölliseen tyyliin sopivaksi. Ei ole sattumaa, että New Albanyssa sijaitseva Abercrombie & Fitch edustaa urheilullisuutta, päämäärätietoisuutta ja ajatonta muotia.

Tuoksu trendsettereille

Eau de toilette-suihke Away Tonight Men kutsuu dynaamisen, modernin miehen juhlimaan elämäänsä. Puumainen ja raikas tuoksu inspiroi huolettomiin iltoihin ystävien kanssa. Koostumus lavastaa vaivattomasti nuorekkaan huolettomuuden ja unohtumattoman illan odotuksen. Päällimmäisessä tuoksussa yhdistyvät greippi- ja bergamotin raikas tuoksu ja mustapippurin mausteinen aromi. Sydäntuoksussa yhdistyvät kukkaiset vivahteet ja maanläheinen, vihreä sammal. Eau de Toilette Spray Away Tonight Men:n pohja on aistikkaan lämmin. Sandelipuu kohtaa patsulin tunnusomaisen tuoksun. New Yorkin horisontista inspiraationsa saanut pullo on tyylikäs ja innovatiivisen sulkumekanisminsa ansiosta erittäin toimiva. Sen muotoilu perustuu Abercrombie & Fitchin klassisiin brändielementteihin.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube