Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
5 (5)

ANNEMARIE BÖRLIND MEN 2-in-1 Reinigung Face & Body

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
ANNEMARIE BÖRLINDin MEN 2-in-1 Face & Body Cleanser on tehokas ihonhoitotuote miehille, joka elvyttää ja antaa uutta energiaa iholle. Se perustuu innovatiiviseen Energy Complex -yhdistelmään, jossa yhdistyvät arvokkaat aktiiviset ainesosat, kuten tauriini, gini, katajauute ja kofeiini. Se karkottaa väsymyksen merkit hetkessä ja antaa miellyttävän raikkauden tunteen. Tauriini kosteuttaa ja suojaa ihoa. Kofeiini virkistää ihoa, ja katajauutteella on antioksidanttisia ominaisuuksia. Iho puhdistetaan perusteellisesti ja sitä hemmotellaan rauhoittavalla hoidolla.

Eksklusiivista ihonhoitoa vaativalle miehelle

ANNEMARIE BÖRLINDin MEN 2-in-1 Face & Body Cleanser elvyttää, virkistää ja antaa iholle energiaa. Se vähentää väsymyksen merkkejä, puhdistaa hellävaraisesti ja ravitsee ihoa. Sen koostumus on vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille. Puhdista kasvot vaahdottamalla tuote kostealle iholle aamuin ja illoin pyörivin liikkein ja huuhtele sitten pois. Käytä vartalolle suihkugeelin tavoin. Koe terve, elinvoimainen iho ja rentoutunut ihon tunne!
Ainesosat
AQUA [WATER], LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, AROMA [FRAGRANCE], GLYCERYL OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, ARGININE, LINALOOL, ALCOHOL, CAFFEINE, CAPSANTHIN/CAPSORUBIN, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT [JUNIPER], PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, JANIA RUBENS EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT [GINGER], ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL], GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE], BETULA ALBA LEAF EXTRACT [BIRCH], CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT [CORNFLOWER], ELETTARIA CARDAMOMUM SEED EXTRACT [CARDAMOM], CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT [ORANGE]
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube