Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ANNEMARIE BÖRLIND Silmät Liquid Eyeliner

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Liquid Eyeliner,
Sarja
Silmät
Alalinja
Meikit
iho
kaikki ihotyypit
Tuotenimike
ei sisällä mikromuoveja, parabeeniton, parafiiniton, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, silikoniton
Käyttökohde
kasvot, Silmät
Aurinkosuojakerroin
50+
ANNEMARIE BÖRLINDin nestemäinen eyeliner luo ilmeikkäät ja dramaattiset silmät. Olipa se sitten ultrahieno tai silmiinpistävä - kokemattomatkin voivat saavuttaa minkä tahansa lopputuloksen nestemäisellä eyelinerilla. Hieno kärki mahdollistaa erittäin tarkan levityksen ja takaa mattapintaisen lopputuloksen. Silmänrajauskynä sisältää vain luonnollisia ainesosia. Silmänrajauskynä sisältää esimerkiksi syvää lähdevettä Mustametsästä ja kosteuttavaa glyseriiniä. Mustametsästä kotoisin oleva kestävä tuotemerkki välttää koostumuksissaan tietoisesti mikromuovia ja mineraaliöljyjohdannaisia. Levitys: Levitä eyelineria silmän sisäkulmasta ulkokulmaan ylempää ripsirajaa pitkin. Hienon kärjen ansiosta voit piirtää sekä erittäin hienoja että paksuja viivoja.

Innovatiivinen ja luonnollinen meikki

Saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki ANNEMARIE BÖRLIND tunnetaan innovatiivisista ja luonnollisista koostumuksistaan. Kaikki tuotteet ovat Natrue-sertifioituja, vegaanisia ja julmuudesta vapaita. Raaka-aineet tulevat luonnosta ja ne valitaan aina huolellisesti. Ainesosat ovat peräisin joko suoraan luonnonvaraisesta sadosta tai valvotusta luomuviljelystä. Mutta siinä ei ole vielä kaikki: ANNEMARIE BÖRLINDillä luonnollisuus kohtaa innovaation. Reseptuurit ovat kehittyneitä ja tieteellisesti todistettuja. Tutustu luonnonkosmetiikkavalmistajan luonnolliseen meikkiin. Valikoima on laaja aina nestemäisestä eyelinerista silmien korostamiseen huulipunaan ja puuteriin.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube