22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams
0 (0)

4711 Acqua Colonia Freesia & Musk Eau de Cologne Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Päätuoksu
freesia
Pohjatuoksu
myski
tuotenimike
Eau de Cologne Spray,
Sarja
Freesia & Musk
Alalinja
Basic Range
tuoksusuuntaus
hedelmäinen , kukkais-
4711 on todellakin partaveden mestari. Freesia & Musk Eau de Cologne Spray -suihkeella yritys esittelee modernin, elvyttävän unisex-tuoksun. Kölnivärit ovat kevyempiä kuin hajuvedet ja siksi ihanteellisia kumppaneita lämpiminä päivinä. Ne ympäröivät käyttäjänsä kevyellä tuoksulla. Tämä 4711 Acqua Colonia -yhtiön luomus hemmottelee kukkaisilla, puuterimaisilla, makeilla sävyillä ja myskisillä aksenteilla.

Freesia & mysk: tuoksuva unelmayhdistelmä

Jännittävä 4711 Acqua Colonia -mallisto pyrkii kiinnittämään huomiota hajuvesitaiteen luovuuteen ja monipuolisuuteen. Jokainen tuoksuluomus esittelee kahden eri tuoksuaksen yhdistelmän. Luonnolliset kukka- tai hedelmäiset tuoksut ovat pääosassa. Ne voidaan yhdistää täydellisesti puun, mausteiden tai muiden ainesosien kanssa - herkullinen kokemus kaikille hajuvesien ystäville. Freesia & Musk Eau de Cologne Spray on erittäin tyylikäs tuoksuluomus. Freesiat sopivat täydellisesti kölnisiin, joissa on kukkaisia korostuksia. Niiden herkkä tuoksu on monitahoinen - sekoitus kukkaisia, hieman hedelmäisiä sävyjä, joissa on ripaus pippurista mausteisuutta. Tässä eau de cologne -suihkeessa se yhdistyy myskin kanssa. Jälkimmäinen on pehmeä ja viettelevä. Yhdessä nämä kaksi komponenttia luovat ihanan tuoksusoinnun, joka tekee päivästä kauniimman.
Ainesosat
ALCOHOL, WATER (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube