parfumdreams sanoo kiitos!

Kiitos ymmärrystä ja haasteita täynnä olleesta vuodesta 2020

Nyt on tasan vuosi maailmanlaajuisen pandemian, COVID-19:n puhkeamisesta. Tavanomainen arki, matka töihin, päivän päättäminen mukavasti henkilökohtaisessa lempiravintolassa tai -baarissa – mikään näistä ei ole ollut enää mahdollista. Kättelyä ja halailua tulisi välttää ja #stayhome on ajankohtainen motto. Saimme pitää paikalliset jälleenmyyntipisteemme auki tiukoin rajoituksin, kunnes myös ne oli suljettava pandemian leviämisen estämiseksi. Pandemia vauhditti trendejä, jotka ovat jo nyt lyöneet leimansa Beauty-markkinoille. Ihmiset ovat kehittyneet keskittymään enemmän omiin tarpeisiinsa. Kävelyretket luonnossa, Self-Care tai vaikka huulipunan levittäminen ennen Teams-Call-videoneuvottelua määrittelevät arkeamme. Kauneus alkaa jokaisen yksittäisen henkilön hyvinvoinnista. Myös yhteistyö kumppaniemme kanssa on muuttunut. Tiukempi yhteistyö tuotemerkkien ja meidän välillä on tärkeää, jotta voisimme toimittaa teille lempituotteitamme ympäri vuorokauden. Haluamme kiittää teitä kaikkia sydämemme pohjasta uskollisuudestanne ja tuestanne tänä vaikeana aikana. Tämän pandemian myötä olemme myös me kokeneet digitalisoinnin aiheuttaman muutoksen. Digitaaliset kanavamme ovat muuttuneet – tekoälyn käytön avulla halusimme helpottaa henkilökohtaista neuvontaa välittääksemme sinulle tunteen siitä, että olemme luonasi.

Kiitos tuestasi menneenä vuonna, kiitos uskollisuudestasi

 

Manuel Märklen

- Head of Purchasing -

Vuosi 2020 kaikkine haasteineen on nyt takana. Haluamme sanoa kiitos meitä kohtaan osoittamastasi uskollisuudesta, ja iloitsemme myös edelleen voidessamme tuoda hitusen ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi.

Maresa Krämer

- Buyer -

2020. Korona. Ja äkkiä moni asia ei olekaan enää itsestään selvää. Olemme äkkiä täysin tietoisia siitä, että terveys on nyt arvokkain omaisuutemme. Se koskettaa meitä jokaista ja jokaisen on kuljettava koronan viitoittamaa tietä. Myös me parfumdreamsilla jouduimme valitsemaan uusia teitä ja sopeutumaan haasteisiin, jotta saisit meiltä tavalliseen tapaan täyden valikoiman, laadun ja entistä paremman ostoskokemuksen – jokaista yksittäistä kollegaa takuulla suojaten. Työntekijämme varastossa ja hallinnossa työskentelevät kestävyytensä rajoissa – ja silti olemme iloisia, että voimme tehdä töitä! Siksi myös suuri kiitos teille, jotka olette pysyneet meille uskollisina ja näytätte myös ymmärrystä ja inhimillisyyttä ollessanne yhteydessä etulinjan asiakaspalveluumme, jos jokin ei ole ihan täydellistä tai suju täyden tyytyväisyyden takaamiseksi. Voit olla varma: Me olemme täydellä teholla kanssasi!

Daniel Lang

- Head of E-Commerce/Marketing -

Vuosi 2020 oli täynnä vaikeuksia ja haasteita. Sitä mukavampaa on nähdä, kuinka olemme kasvaneet tiiminä yhteen ja kuinka olemme entistä enemmän vuorovaikutuksessa asiakkaittemme kanssa. Sama, kuinka vaikeaa se oli, olemme kasvaneet sen mukana. Emme ainoastaan tiiminä, vaan myös yhteisönä.

Simon Habart

- Social Media Marketing Manager -

Vuoden alussa ei varmaan kukaan osannut varautua siihen, miten vuosi 2020 tuli sujumaan. Jokainen halusi innokkaana saavuttaa tavoitteensa, myös me parfumdreamsilla. Valitettavasti todellisuus oli toista ja maailma on siitä lähtien seisonut pysähdyksissä. Taloutta ja sosiaalista elämää ei ole enää olemassa sellaisena, jona sen tunsimme. Kaikista vaikeuksista ja esteistä huolimatta olette kuitenkin pysyneet uskollisina asiakkaina ja tukeneet meitä tänä vaikeana aikana. Jos joku kysyisi minulta, antoiko viime vuosi minulle jotakin positiivista, vastaukseni olisi muun muassa mahtava yhteishenki tiimissä sekä ennen kaikkea asiakkaittemme uskollisuus. Tapahtunutta ei voi tehdä tekemättömäksi, katsokaamme siksi yhdessä positiivisesti tulevaisuuteen ja iloita jälleen elämän kauniista asioista!

Alexander Neutz

- Head of Human Resources -

Kulunut vuosi asetti meidät suurten haasteiden eteen. Kumpikin Lockdown ja liittohallituksen korona-asetukset täällä Saksassa vaativat meiltä todella paljon vaivaa, jotta kykenimme säilyttämään parfumdreamsin toiminnan laadun totutulla korkealla tasolla. Loppuun asti harkitun ja johdonmukaisesti toteutetun hygieniakonseptin ansiosta kykenimme tarjoamaan paikan päällä toimiville työntekijöillemme maksimaalisen turvallisuuden työskentelyn aikana. Samaan aikaan Customer Care -työntekijämme olivat asiakkaittemme käytettävissä täydellä teholla – monet kotitoimistosta käsin. Haluan kiittää teitä kaikkia uskollisuudestanne ja parfumdreams-merkin tukemisesta täydestä sydämestäni!

Mario Antic

- Head of Customer Care -

Mikään ei ole niin kuin ennen – mutta asiakkaamme pysyvät! Kukapa olisi uskonut, että asiat, joita pidimme itsestäänselvyyksinä, eivät ole sitä enää. Iltakävelyt, ystävien kanssa baarissa istuminen, urheilu urheiluseurassa sekä ystävien, perheen ja työtovereiden tapaaminen ilman rajoituksia. Kaikki tämä on nyt toisin. Mutta yksi vakio on säilynyt, asiakkaittemme uskollisuus! Kyllä, jouduimme taistelemaan monien vaikeuksien, mm. toimitusviiveiden ja toimitusketjujen katkosten kanssa. Asiakkaamme saivat tuntea tämän suoraan. Meidät yllätti kuitenkin positiivisesti saamamme ymmärrys ja monet lämpimät sanat, jotka valoivat meihin voimaa. Haluaisin kiittää niistä koko tiimini ja yrityksemme nimissä sydämeni pohjasta. Ilman teitä ei meitä olisi olemassa!

Katharina Kron

- HR Managerin -

Rakkaat asiakkaat Vaikeasta nykytilanteesta huolimatta kiittäminen EI ole meille vaikeaa. Me kaikki parfumdreams-tiimistä haluamme sanoa teille kaikille kiitokset.

Kiitos siitä, että olette edelleen ostaneet meiltä.

Kiitos siitä, että olette pysyneet kotona ja tilanneet verkosta.

Kiitos siitä, että olette odottaneet pakettejanne kärsivällisesti, vaikka ne tulivatkin välillä liian myöhään perille.

Kiitos siitä, että olette tukeneet meitä tänä vaikeana aikana ja tuette meitä edelleenkin.

Kiitos.