parfumdreams esittelee: Uutuuksia

Latest In – Selaa beauty-uutuuksiamme!

Älä jää enää paitsi yhdestäkään uutuudestamme! Täältä löydät kaikki uudet beauty-tuotteet vain meiltä! Tutustu suosituimpiin beauty-tuotteisiin. Valikoimastamme löydät kaikki uutuudet parfyymien, hoitotuotteiden, meikkien ja hiustenhoidon alalta.

 
 

Uutuuksia naiselle

Lue lisää
 
 

Uutuuksia miehelle

Tutustu nyt
 

Lempimerkit

Spilanthox

Spilanthox

Tutustu nyt
La Roche Posay

La Roche Posay

Lue lisää
CeraVe

CeraVe

Lue lisää
Hot Newcomer

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Sukella kukkaiseen, herkän makeaan tuoksukokemukseen! Guccin uusi tuoksu Flora Gorgeous Gardenia on täydellinen kaikille mieleltään avoimille! Sydäntuoksussa aukeavat keikarinkukka ja jasmiini, joita makeuttaa sokeri ja patsuli. Päärynä huolehtii latvatuoksussa upeista hetkistä! Tämän syksyn todellinen Must-Have-tuoksu.

Siirry tuoksuun
PradaLunaRossaOcean

Prada Luna Rossa Ocean

Pradan tuoksu-uutuus! Luna Rossa Ocean Eau de Toilette saa sinut sukeltamaan merelliseen maailmaan. Valtameren syvyyksien inspiroimana bergamotti, iiris ja vetiveria viettelevät sinut!Siirry tuoksuun
Maison Margiela Matcha Medication

L'Orèal Perfect Match Serum

L'Oréalin Perfect Match Serum Foundation tasoittaa epäpuhtaudet, supistaa huokosia ja peittää punoitukset. Se huolehtii moitteettomasta ihosta ja soveltuu perustaksi jokaiselle meikille!Lue lisää
Hyötysi yhdellä silmäyksellä

Tilaa hajuvedet ja kauneustuotteet ilman toimituskuluja ja ilman stressiä

Parfumdreamsilta voit tilata mukavasti kotoa käsin online tai matkalla sovelluksemme avulla. Tarjoamme lukuisia joustavia ja turvallisia maksutapoja (esimerkiksi osto laskulle, luottokortti tai Paypal) ja toimitamme ilman toimitusmaksuja 50 euron tavaranarvosta lähtien.

1-3 ilmaista näytettä

Jotta voisit inspiroitua uusista tuoksuista, lahjoitamme sinulle 1–3 hajuvesinäytettä jokaisen oston yhteydessä.

180 päivän palautusoikeus

Jos kuitenkin muutat mielesi, voit palauttaa tilauksesi 180 päivän sisällä ja palautamme sinulle täyden hinnan. Toivotamme sinulle huoletonta ostoskokemusta.

Ajankohtaiset parfyymitrendit nyt saatavana Online-Shopissamme

Parfyymin hankinta kannattaa aina, koska ne kykenevät vangitsemaan ihmisen elämän erityisten hetkien muistot ja tallentamaan ne. Kansainvälisten huippumerkkiemme uudet tuoksuluomukset auttavat tällöin keräämään uusia, ainutlaatuisia muistoja. Uutuusvalikoimamme kukkaisan makeat, puuterisen hienot, raikkaan kirpeät tai aistillisen viekoittelevat ainutlaatuiset Eaux de Toilettet ja Eaux de Parfumit ympäröivät jokaisen käyttäjänsä ainutlaatuisella, täysin henkilökohtaisella auralla. Ainutlaatuisten tuoksuluomustemme ansiosta voit erottua massasta vaikuttamatta tunkeilevalta.
 

Kausikohtaiset hoito- ja kosmetiikkatuotteet takaavat täydellisen lookin

Huippuajankohtaiset meikki- ja hoitotuotteemme luovat käden käänteessä trendikkään kevyen ilmeen. Korosta kasvojasi imartelevalla tavalla kansainvälisten beauty-merkkiemme uusimmilla hoito- ja meikki-innovaatioilla. Erinomaiset kosmetiikkatuotteet, kuten laadukas maskara tai värikkäät luomiväripaletit huolehtivat kiehtovasta silmäniskusta, mutta auttavat myös samalla korostamaan kasvonpiirteitäsi taitavasti. Hellävaraisesti hoitavat hoitotuotteemme, kuten kasvovedet, body lotionit, seerumit, kuurit tai anti-agingvoiteet ovat myös äärimmäisen helliä iholle ja soveltuvat siksi ihanteellisesti erilaisille ihotyypeille. Varmista nyt kansainvälisten huippumerkkiemme suositut kosmetiikka- ja hoitotuoteuutuudet.