ALE
ghd - Hiustenmuotoiluvälineet - Platinum+ Styler Black ghd - Hiustenmuotoiluvälineet - Platinum+ Styler Black

Hiustenmuotoiluvälineet
Platinum+ Styler Black / ghd

1
 
1 Stk.
-25%

BP: € 207,10* / 1 Kpl 1 Stk.

Saatavissa heti

€ 207,10*
€ 276,13*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 687972

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Hiustenmuotoiluvälineet Platinum+ Styler Black / ghd

ghd:n älykäs suoristusrauta käyttää uraa uurtavaa Ultra-Zone-teknologiaa, joka takaa 185 °C:n optimaalisen muotoilulämpötilan. Lämpötilaa vahditaan 250x sekunnissa ja ennakoivan teknologiansa ansiosta mullistava ghd platinum+ -suoristusrauta tunnistaa hiuksesi paksuuden ja muotoilunopeuden ja sovittuu näin hiustesi tarpeiden mukaisesti. Lämpö jakautuu tasaisesti koko muotoilulevylle ja näin saat takuulla tasaisia ja kauniita tuloksia vain yhdellä muotoilukerralla.

Pyöristetty kotelo mahdollistaa täydellisen sileiden hiuksien, kiharoiden ja laineiden luomisen ja itsesi löytämisen uudelleen joka päivä. Edistykselliset muotoilulevyt liukuvat vaivatta hiuksissa ja sijaitsevat ainutlaatuisen haarukkanivelen ansiosta täydellisesti päällekkäin. Yleisjännite huolehtii erinomaisesta suorituskyvystä, missä päin maailmaa satutkaan olemaan. Lisää huolettomuutta tarjoaa automaattinen unitila, joka sammuttaa suoristusraudan 30 minuutin kuluttua, jos sitä ei käytetä, ja ammattimainen 2,7 m pitkä johto tarjoaa maksimaalisen joustavuuden muotoilussa.

Tutustu ghd platinum+ -suoristusrautaan, joka tarjoaa 70 % vahvemmat hiukset*; 2x enemmän värinkestävyyttä* ja 20 % enemmän kiiltoa**!

*Vähentää hiusten murtumista ja tarjoaa 2x enemmän värinkestävyyttä verrattuna suoristusrautaan 230 °C:ssa
**Verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon