ALE
ghd - Hiustenkuivaaja - Helios Hair Dryer ghd - Hiustenkuivaaja - Helios Hair Dryer ghd - Hiustenkuivaaja - Helios Hair Dryer ghd - Hiustenkuivaaja - Helios Hair Dryer ghd - Hiustenkuivaaja - Helios Hair Dryer

Hiustenkuivaaja
Hair Dryer Helios / ghd

0
 
Plum / 1 Stk.
-25%

BP: € 139,89* / 1 Kpl Plum / 1 Stk.

Saatavissa heti

€ 139,89*
€ 186,52*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 548547

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Hiustenkuivaaja Hair Dryer Helios / ghd

ghs:n johtava tutkimustiimi on kehittänyt yhteistyössä stailauksen ammattilaisten kanssa ja tehoon ja tarkkuuteen keskittyen huipputason muotoilutyökalun, jolla saadaan aikaan kampaamotasoiset kuivaustulokset. Ergonomisesti tasapainotettu kevyempää muotoilukokemusta varten, ja siksi voit helposti luoda sileämpiä ja kiiltävämpiä tuloksia sekä 30 % enemmän kiiltoa**.

Aeroprecis™-teknologian ja räätälöidyn muotoilusuuttimen avulla ghdhelios®-hiustenkuivaaja toimittaa optimaalisen 110 °C:n muotoilulämpötilan ja keskittää ilmavirtauksen muotoilun parempaa hallintaa varten, 8/10 on samaa mieltä.* Kevyt, pitkäikäinen, harjaton moottori antaa voiman sinun käsiisi ja lyhentää muotoilurutiiniasi tuntuvasti, 8/10 on samaa mieltä*.

Kaikkialla maailmassa ammattilaisten rakastaman ghdhelios®-hiustenkuivaajan avulla voit hallita henkeä salpaavan föönauksen avulla.

*Kuluttajatutkimus tavanomaisiin hiustenkuivaajiin verrattuna.
**Ilmakuivattuihin hiuksiin verrattuna.

Kysyttävää tuotteesta?
Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon