Yves Saint Laurent - Kynnet - La Laque Couture Quick Dry Top Coat Yves Saint Laurent - Kynnet - La Laque Couture Quick Dry Top Coat

Kynnet
Quick Dry Top Coat La Laque Couture / Yves Saint Laurent

0
 
No, 99 / 10 ml
-20%

BP: € 239,50* / 100 ml No, 99 / 10 ml

Saatavissa heti

€ 23,95*
€ 30,22*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 993529

Kuvaus / Kynnet Quick Dry Top Coat La Laque Couture / Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurentin Quick Dry Top Coat -päällyslakka on erittäin voimakaspigmenttinen kynsilakka, jolla voit korostaa tiettyä tunnelmaa ja viimeistellä taidokkaasti minkä tahansa asun. Tällä tuotteella yritys on luonut apuvälineen, joka antaa kynsille erittäin voimakkaan värin. Tuotteen koostumus hoitaa kynsiä hellävaraisesti, takaa voimakkaan loiston ja mahdollistaa pidon, joka kestää vähintään neljä päivää, jotta kynsilakka voi olla seuranasi päivästä toiseen. Siksi tuotteeseen on lisätty omenaruusuöljyä, jonka tarkoitus on vahvistaa kynsiä ja suojata niiden sisäistä tasapainoa.

Yves Saint Laurentin nopeasti kuivuva päällyslakka tekee sinuun vaikutuksen

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta kynsilakka kuivuu nopeasti, ja sen uuden, ainutlaatuisen, tarkkaa käyttöä varten suunnitellun siveltimen ansiosta levittäminen on todella tarkkaa ja nopeaa. Lakka tarttuu siveltimeen ja siirtyy kynnen pinnalle, josta se voidaan levittää täydellisesti. Kuten muutkin valmistajan tuotteet, myös tämä kynsilakka valmistetaan ilman parabeeneja ja sulfaatteja, eikä se luonnollisestikaan sisällä ftalaatteja. Hemmottele itseäsi tällä laadukkaalla hoitotuotteella.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Ainesosat / Kynnet Quick Dry Top Coat La Laque Couture / Yves Saint Laurent

BUTYL ACETATE , ETHYL ACETATE , CELLULOSE ACETATE BUTYRATE , ISOPROPYL ALCOHOL , ACETYL TRIBUTYL CITRATE , ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER , ACRYLATES COPOLYMER , OCTOCRYLENE , TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE , n-BUTYL ALCOHOL , CI 60725 / VIOLET 2 (FIL C212058/1)

Asiakasarvostelut
0 (0 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon