A little treat for someone sweet

Ystävänpäivä parfumdreamsilla.

Helmikuun 14. päivä lähestyy – ystävänpäivä. Sinä päivänä juuri rakastuneet, jo pitkään erottamattomat parit ja he, jotka vasta juuri tutustuvat lempi-ihmiseensä, lahjoittavat toisilleen pieniä huomionosoituksia. Kukkaset ja suklaa ovat suosittuja lahjaklassikkoja. Beauty-tuotevalikoimastamme löydät lahjan, joka saa perhoset lepattamaan vatsassa pidempään. Punaiset huulipunat, kukkaistuoksut ja monet muut rakkaudenosoitukset odottavat sinua.

 
 

Tuoksuja rakkaalle naiselle

Selaa kiihottavia tuoksuja naisille ja hurmaa kumppanisi jo ensimmäisillä tuoksuvivahteilla.

Rakkaalle naiselle
 
 

Tuoksuja rakkaalle miehelle

Rakkautta ensimmäisellä suihkautuksella ja kohteliaisuudet ovat taattuja! Miestentuoksuvalikoimamme saa haluamaan lisää!

Rakkaalle miehelle
 
 

Tuplasti-rakkautta

Epäilyttävän hyväntuoksuiset "rikoskumppanit"! Tuoksukaksosten valikoimamme avulla sinä ja parempi puoliskosi teette vakuuttavan sisääntulon.

Tuplapakettiin
 
 

Red Love

Valikoimamme punaisia Beauty-kohokohtia huolehtii romanttisista yllätyksistä. Täältä löydät kaiken, mikä saa sydämesi sykkimään nopeammin.

Red Lovelle
 

Rakkaudenosoitus

Love is in the air

Bildbeschreibung

Lancôme La vie est belle

Rakkauden klassikkoihin
Bildbeschreibung

Guerlain Mon GUERLAIN

Ylellisyyteen
Bildbeschreibung

Acqua di Parma Camelia

Vastustamaton mies

Sydämestä naiselle


*tarjous Ehdot: Vaihtaminen käteiseen ei mahdollista, ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin. Voimassa 24.2.2021 asti. 15 % kaikesta, ei tilauksen vähimmäisarvoa – ei koske alennustuotteita! Kerran kotitaloutta kohti. Ei koske lahjakortteja, Chanel-, Creed- ja Glamfume-tuotteita. Ei julkaisulupaa. Parfümerie Akzente GmbH, Alv-tunnus DE813307548 Stuttgartin alioikeus HRB 581012.