Paco Rabanne - Pure XS for Her - Deodorant Spray Paco Rabanne - Pure XS for Her - Deodorant Spray

Pure XS for Her
Deodorant Spray / Paco Rabanne

1
 
150 ml
-24%

BP: € 15,97* / 100 ml 150 ml

Saatavissa heti

€ 23,95*
€ 31,78*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 44053

Asiakkaat ostivat myös

Kuvaus / Pure XS for Her Deodorant Spray / Paco Rabanne

Pure XS -tuoksulla Paco Rabanne asetti klassisten miesten tuoksujen joukkoon itsevarman merkin, jossa hän yhdisti maskuliinisuutta ja herkkyyttä. Nyt naisten vastine Pure XS for Her ylittää myös näennäisesti kiinteät rajat: Tuoksu on niin viettelevä kuin kepeäkin - ja kyllä, jopa hieman ylitsevuotava. Deodoranttisumute kaappaa tämän väkevän loitsun - ja vapauttaa sen hyvin tasaisesti ja pitkäkestoiseksi.

Viettelevä keveys

Deodoranttisuihke Pure XS for Her -tuotteessa on Paco Rabannen erehtymättömän epäsovinnainen allekirjoitus. Koostumus sisältää epäilemättä itämaisia aistillisia luonteenpiirteitä, mutta ei ”kallistu” makeuteen. Vanilja-aromit säilyttävät tasapainon viettelevän ylang ylangin kanssa. Deodoranttisuihke saa tietyn keveyden tämän hienon vuorovaikutuksen ansiosta, menettämättä houkuttelevaa vaikutustaan. Paco Rabanne lisäsi tuoksuun popkornin vivahteita, jotka tekevät deodoranttisuihkutuksen hieman ”iloisemmaksi”. Pure XS for Her on siis täydellinen toimistoon tai shoppailureissulle. Hienovaraisesti aistillisen karismansa vuoksi tuoksu sopii myös iltatreffeille, jotka voivat johtaa vaikka mihin. Toki deodorantti tulee ilman alumiinisuoloja. Ja jos alat hikoilla, se näyttää turvalliselta ja eloisalta.

Kysyttävää tuotteesta?

Ainesosat / Pure XS for Her Deodorant Spray / Paco Rabanne

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, BENZYL, BENZOATE, CINNAMAL

Asiakasarvostelut
5 (1 Asiakasarvostelu)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon