Nivea

352
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Nivea: ihonhoidon luottomerkki

Tuskin mikään muu merkki herättää yhtä voimakasta luotettavuuden ja laadun mielikuvaa kuin Nivea, kun puhutaan ihonhoidosta. Jälleen kerran vuonna 2021 eurooppalaiset kuluttajat valitsivat Nivean luotetuimmaksi merkiksi ja se lukeutuukin suosituimpiin ja eniten myytyihin ihonhoitomerkkeihin.

Kaikille sopiva Nivea-voide on vakuuttanut jo yli 100 vuoden ajan – vähitellen mukaan on tullut myös muita tuotteita. Esimerkiksi vuonna 1963 Nivea toi markkinoille ensimmäisen nestemäisen voiteen ja mullisti kosmetiikka-alan. Myös vuonna 1991 esitellyt Nivea-deodorantit uudistivat ajattelua, sillä ne olivat tehokkuudeltaan eri luokkaa kuin aiemmat deodorantit.

Nivea-tuotteet koko perheelle: monipuolisesta valikoimasta löydät tarvitsemasi

Etsitpä ihonhoitotuotteita vauvalle tai voidetta ikääntyvälle iholle, Nivea-tuotteet ovat etsimäsi, sillä ne kulkevat mukanasi koko elämän ajan. Kun ostat Nivea-tuotteita, voit luottaa perinteisen merkin laatuun ja valikoimaan, josta löydät ihonhoitotuotteita kaikkiin tarpeisiisi.

Valikoima oli jo hyvin varhain monipuolinen, sillä jo ensimmäisten Nivea-tuotteiden joukosta löytyi käsien- ja kasvojenhoitotuotteita. Myös aurinkosuojatuotteissa Nivea oli yksi edelläkävijöistä ja toi markkinoille jo 1930-luvulla UV-säteiltä suojaavan voiteen.

Nivean ihonhoitotuotteet miehille edustavat tänä päivänä mutkatonta ihonhoitoa ravitsevine tuotteineen ja Nivean naisten kosmetiikkatuotteet puolestaan nähdään luotettavina tuotteina, jotka sisältävät erilaisille hiustyypeille sopivia shampoita ja monenlaisille ihotyypeille sovitettuja kasvovoiteita. Myös lapsille, nuorille ja vanhuksille löytyy kaikille omia tuotteitaan.

Mikä tekee Nivean tuotteista erityisiä?

Nivea edustaa turvaa, hoitoa ja läheisyyttä, ja se tunnetaan tyypillisestä sinisestä pakkauksestaan. Useille ihmisille Nivea on luotettava kumppani, joka seuraa mukana koko elämän ajan. Tuskin löytyy montaakaan kotitaloutta, josta ei löytyisi edes jotain Nivea-tuotetta, kuten käsirasvaa, hiuskiinnettä, aurinkorasvaa tai suihkugeeliä. Myös Nivean tyypillinen sininen voidepurkki on löytynyt niin nuorten kuin vanhempienkin kylpyhuoneesta jo vuosikymmenten ajan.

Tuotteille on tyypillistä, että ne on räätälöity ihon yksilöllisten ominaisuuksien mukaan, ja näin sekä miehet että naiset, nuoret ja vanhat löytävät valikoimasta etsimänsä. Lisäksi Nivea käyttää tuotteissaan hyvin hillittyjä tuoksuja, mikä miellyttää useimpia.

Nivea-tuotteita ostaessasi tiedät saavasi laatutuotteita pitkän historian omaavalta, perinteiseltä saksalaiselta merkiltä. Nivea onkin huomattavasti esillä Saksassa ja muualla Euroopassa, sillä Hampurista, Berliinistä ja Zürichistä löytyy jopa Nivea-talot, joissa kävijät voivat paitsi ostaa tuotteita myös tutustua merkin historiaan. Sieltä saa myös Nivea-tuotteilla toteutettuja hoitoja.

Osta Nivea-tuotteet parfumdreamsiltä ja hyödynnä suuri valikoima

parfumdreamsiltä löydät suuren osan Nivea-tuotteiden valikoimasta. Nivea-tuotteiden ostaminen ei myöskään käy liiaksi kukkaron päälle, sillä useat Nivea-tuotteet maksavat vain muutamia euroja. Nivea tuo ihonhoidon kaikkien saataville laadusta tinkimättä.