Neutrogena

57
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Neutrogena: tehokasta hoitoa ja puhdistusta eri ihotyypeille

Neutrogena on luonut jo yli 90 vuoden ajan ihonhoito- ja ihonpuhdistustuotteita erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyse sitten herkästä ihosta, kuivuudesta, epäpuhtauksista tai lievästä aknesta, ravitsevat tuotteet on suunniteltu eri ihotyyppien mukaan. Täältä löydät sopivan tuotteen, joka edistää juuri sinun ihosi terveyttä. Innovatiiviset koostumukset, joita yritys kehittää yhdessä ihoasiantuntijoiden kanssa, varmistavat terveen näköisen ja hyvinvoivan ihon. Neutrogenan ihoystävälliset koostumukset vakuuttavat korkealla laadullaan ja vaikuttavuudellaan. Ne perustuvat lukuisiin kliinisiin patentteihin ja tutkimuksiin ja tuottavat konkreettisia tuloksia luonnollisen kauneuden intensiivisessä hoidossa.

Neutrogenan tuotteet: Innovatiivisia koostumuksia, jotka edistävät ihon terveyttä

Neutrogenan historia ulottuu vuoteen 1930, jolloin Emanuel Stolaroff perusti kosmetiikkayhtiö Natonen Los Angelesiin. Vuonna 1954 hän tutustui matkoillaan kemisti Edmont Fromantin patentoimaan mietoon saippuaan. Hän toi sen Yhdysvaltoihin ja antoi sille nimen Neutrogena sen pH-neutraaleiden ominaisuuksien vuoksi. Muutamaa vuotta myöhemmin hän muutti myös yrityksen nimen. Tuotemerkin innovatiivisia ja hellävaraisia ihonhoitotuotteita on ollut saatavilla Saksassa vuodesta 1986 lähtien.

Neutrogenan kasvojenhoitotuotevalikoima sisältää seerumeita, silmänympärysvoiteita, tiivisteitä sekä päivä- ja yövoiteita erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Neutrogenan hyaluronihappoa ja kasviperäistä trehaloosia sisältävät tuotteet sitovat kosteutta. Ne virkistävät ihoa ja tekevät siitä siloisemman. Soluja vahvistavia peptidejä ja antioksidantteja sisältävät voiteet uudistavat ihoa ja suojaavat sitä päivittäiseltä ympäristörasitukselta. Ne antavat iholle kauniin sävyn ja hehkua.

Neutrogena anti-age-voiteet sisältävät C-vitamiinia ja heksinoliteknologiaa. Ne lisäävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ryppyjä. C- ja E-vitamiini sekä neoglukosamiinin tekevät ihosta terveen ja säteilevän. Ne kosteuttavat, elvyttävät ja nopeuttavat solujen luonnollista uusiutumista. Puhdasta retinolia, myrtinlehtiuutetta ja hyaluronihappoa sisältävät koostumukset soveltuvat ihon ikääntymisen näkyvien merkkien torjuntaan. Neutrogenan tuotteet häivyttävät juonteita ja pigmenttiläiskiä, kosteuttavat ja parantavat ihon ulkonäköä.

Ihon epäpuhtauksiin suositellaan tulehdusta ehkäisevää kamomillaa, kirkastavaa salisyylihappoa ja rauhoittavaa aloe veraa sisältäviä tuotteita. Ne poistavat itsepäisimmätkin näppylät ja vahvistavat samalla ihon suojakerrosta tehden ihosta vastustuskykyisemmän. Vielä tehokkaampia vaikutukseltaan ovat ihoa kirkastavan salisyylihapon ja 10-prosenttisen AHA/PHA-yhdistelmät, jotka sisältävät glykolihappoa, glukonolaktonia ja mandelihappoa. Ne torjuvat finnejä ja häivyttävät itsepäiset tummat näppylät.

Neutrogenan ihonhoitotuotteet tarjoavat tehokosteutusta

Ylimääräisen annoksen hoitoa tarjoavat Neutrogenan kasvonaamiot, jotka sisältävät runsaasti tehokkaita ainesosia. Pehmeän ja siloisen ihon takaavat taas naamiot, jotka sisältävät kosteuttavaa hyaluronihappoa. Merileväuute puhdistaa intensiivisesti. Silottava ja kiinteyttävä adenosiini nuorentaa kasvonpiirteitä.

Neutrogenan kosteusvoide sisältää tieteellisesti hyväksyttyjä ainesosia, kuten pantenolia, glyserolia, retinolia ja hyaluronihappoa. Ennen kuin tuotteet saatetaan markkinoille, niille tehdään kliinisiä testejä. Kosmetiikkamerkki tekee tiivistä yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa Tuotekehitys tapahtuu korkeimpien terveys- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Valmistaja ei käytä tuotteissaan ftalaatteja, triklosaania, polyeteenimikropalloja tai säilöntäaineita, joista vapautuu formaldehydiä.

Tilaa Neutrogenan tuotteita: Osta tuotteita ihon erilaisiin tarpeisiin parfumdreamsilta

Haluatko tilata Neutrogenan innovatiivisia ja erittäin tehokkaita tuotteita? Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, kasvojenpuhdistusaineita sekä käsi- ja jalkavoiteita. Ne on sovitettu täydellisesti ihon kulloisiinkin tarpeisiin ja lupaavat näkyviä ja konkreettisia tuloksia, jotka on vahvistettu kliinisissä testeissä.