Maybelline New York

37858
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Maybelline New York – kosmetiikkaa silmille, kasvoille ja kynsille

Etsitkö merkkiä, joka toimii luotettavasti jokaisessa tilanteessa? Maybelline tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Upean vastustamattomat ripsivärit, jotka saavat kumppanisi ihastumaan. Viehättävät huulipunat, jotka sopivat kaikkiin juhliin ja viettelevät kynsilakat, jotka kestävät pitkään. Maybelline edustaa monimuotoisuutta ja itsevarmuutta, joiden avulla selviydyt helposti jokaisesta päivästä.

Maybelline-ripsivärit loihtivat unohtumattoman katseen

Ilmeikäs katse on ensimmäinen kontakti toisen ihmisen kanssa. Maybelline-silmämeikeillä korostat persoonallisuuttasi ja varmistat, että pysyt mielessä pitkään.

Jokaiseen silmämeikkiin kuuluu ehdottomana osana ripsiväri. Maybelline-ripsivärillä loihditkin viettelevän katseen. Ravitseva Maybelline-ripsiseerumi puolestaan varmistaa voimakkaan kasvun ja vahvat ripset. Hoitavana pohjana meikillesi toimii ripsivärin pohjustaja, jota levitetään ripsivärin alle.

Värillistä aksenttia luot värikkäällä luomivärillä. Onpa toiveissasi herkkä toimistomeikki tai viettelevä yön kuningattaren katse, Maybelline-ripsivärillä ja muilla silmämeikeillä loihdit aina unohtumattoman katseen. Mustalla eyelinerilla saat tarvittavaa dramatiikkaa ja muotoilluilla kulmakarvoilla luot kasvoillesi kehykset.

Maybelline-meikkivoide, peitevoide ja muut kasvomeikit

Punoitukset ja epätasaisuudet peität tehokkaasti Maybelline-meikkivoiteella ja muilla laadukkailla meikkituotteilla. Parfumdreamsiltä löydät kasvomeikin sankarituotteet, jotka toimivat luotettavana kumppaninasi joka päivä:

Muista aina poistaa meikki huolellisesti iltaisin ja hoida ihoasi sen tarvitsemalla tavalla. Erityinen meikinpoistoaine on erinomainen apu puhdistuksessa.

Maybelline-huulipunat ja muut huulituotteet osana aistillista vaikutelmaa

Valitsetko mieluummin aistillista punaista, herkkää roosaa vai eksoottisempia sävyjä huuliisi? Maybelline-huulipunissa ja huulikiilloissa sinun ei tarvitse päättää, sillä käytettävissäsi on täydellinen valikoima. Hillityistä huulikiilloista aina näyttäviin huulipuniin löydät kaikkea, mitä tarvitset upeaa ulkonäköä varten, suutelun kestäviä huulipunia unohtamatta.

Upeasti kiiltävät kynnet täydentävät lookisi paremmin kuin mikään muu. Pitkäkestoiset Maybelline-kynsilakat on nimetty luovasti ja hauskasti, kuten Possessed Plum tai Smokey Rose. Niillä luot aistillista tunnelmaa jokaiseen tilaisuuteen. Maybelline-kynsilakat ovat helppoja levittää ja niillä teet kynsien hoidosta värikkään nautinnon.

Osta Maybelline New York -meikit verkosta

Parfumdreamsiltä löydät yhdysvaltalaismerkin värikkään valikoiman edulliseen hintaan. Erityisen hyvä vinkki jouluksi tai muihin juhlapäiviin: hanki Maybelline-tuotteet kätevissä lahjapakkauksissa.