Listerine

3
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Listerine: Kaikkein tehokkain suuvesi puhtaaseen hammasterveyteen

Listerine on merkki numero yksi, kun on kyse tehokkaista suuvesistä. Sen keksi yhdysvaltalainen kemisti Joseph Lawrence vuonna 1879. Listerine on nimetty tiedemies Sir Joseph Listerin mukaan. Hän oli kirurgi ja teki leikkauksia huoneessa, joka oli steriloitu jauhemaisilla antiseptisillä aineilla.

Ainutlaatuinen kaava, jota alun perin käytettiin desinfiointiaineissa, on käytössä edelleen. Listerinen mukaan suuvesi tappaa suusta pahanhajuista hengitystä aiheuttavat pöpöt. Suuvesi on kuitenkin muutakin kuin vain kosmeettinen tuote, joka antaa suuhun raikkaan maun. Se toimii tehokkaasti myös kariesta, plakkia ja suun tulehduksia vastaan, mikä edistää suun ja hampaiden terveyttä.

Mistä aineista Listerine koostuu?

Listerine-suuvesi koostuu neljästä eteerisestä öljystä:

  • eukalyptoli
  • mentoli
  • tymoli
  • metyylisalisylaatti

Mikä tekee Listerine-suuvesistä niin erityisiä?

Listerine-suuveden sisältämien eteeristen öljyjen antibakteerinen vaikutus on osoitettu lukuisissa tutkimuksissa. Ne tekevät Listerine-suuvedestä tehokkaan pahanhajuista hengitystä ja parodontiittia vastaan.

Parodontiitti on bakteerien aiheuttama tulehdus suussa, joka ilmenee plakkina, verenvuotona tai ikenien turpoamisena. Listerine-suuvesi pääsee jopa hampaiden biofilmin eli plakin läpi ja tappaa bakteerit suoraan hampaan pinnalla. Tämä tekee suuvedestä erittäin tehokkaan, eikä se turhaan ole yksi myydyimmistä tuotteista. Listerine ulottuu myös sinne, minne hammasharja ei pääse.

Listerinen peruskaava on pysynyt samana tähän päivään saakka ja se perustuu neljään eteeriseen öljyyn. Sitä on kokeiltu ja testattu lähes 150 vuoden ajan, joten suuvesi on tuote, johon luotetaan erittäin paljon.

Osta Listerineä ja tee hyvää hampaillesi

Listerine-tuotteet edistävät hampaiden terveyttä ja hyvinvointia. Raikas hengitys saa olon tuntumaan kokonaisvaltaisesti hyvältä, ja suun huuhtelu korkillisella Listerineä tarjoaa päivään virkistäviä hetkiä. Listerine ei kuitenkaan korvaa hampaiden harjausta, vaan täydentää päivittäistä hammashoitoa.

Listerinea voi ostaa, sekä myymälöistä että verkosta. Parfumdreamsilla voit valita haluamasi lukuisista eri suuvesistä, ja saat ne nopeasti ja edullisesti.