Kukkaisia tuoksuja naiselle Raikkaita tuoksuja miehelle Anna kevään tuntua myös hiuksissasi Hoito-opas Keväinen meikki Kevättrendit

Kevättrendit

Trend Natural

Luonnolliset tyylit ja minimalismi iholla ovat keskipisteessä vuonna 2022. Tätä kauneustrendiä nimitetään myös nimellä Skinimalism. Luonnollisen kauneuden ja No-Make-up-ilmeiden suosiminen on nyt todella huomion keskipisteenä. Hyvästele paksut meikkikerrokset ja näytä suloiset pisamasi! Lisäksi ekologiset arvot, kestävyys ja kierrätettävät pakkaukset leimaavat alaa.

Glowy Skin Trend

Hehkuva iho, täynnä joustavuutta, joka heijastaa valoa. Tämän nuorekkaan valovoimaisuuden säilyttämiseksi on tärkeää käyttää tuotteita, jotka sisältävät esim. hylauronia. Nestemäiset koostumukset ja kevyet meikkivoiteet huolehtivat ihanteellisesta tuloksesta.

Trend All-in-one

Hoitavat ja meikkitehosteet yhdessä tuotteessa ovat ehdottoman trendikkäitä vuonna 2022. Säästä aikaasi ja käytä näitä varmoja ratkaisuja useampaan ongelmaan kerralla. Näin luot mahtavan tyylin, vaikka välillä olisi kiire.

Catchy Lip Trend

Voimakkaat värit, jotka saavat huulet hehkumaan! Ilmaise kantasi tällä huomiota herättävällä ja tärkeällä meikkitrendillä vuonna 2022! Jos valitset Catchy Lips -huulet, aloitat päiväsi takuulla hyvällä tuulella!