Kukkaisia tuoksuja naiselle Raikkaita tuoksuja miehelle Anna kevään tuntua myös hiuksissasi Hoito-opas Keväinen meikki Kevättrendit

parfumdreams esittelee: Hoito-oppaamme kevääksi!

Viimeinkin päivät lämpenevät jälleen ja voimme hyvästellä lyhyet talvipäivät. Keväällä onnistumisen avaimet ovat koostumukseltaan kevyissä tuotteissa, jotka iho kykenee hyödyntämään optimaalisesti. Selaa kevään hoito-opastamme ja anna meidän inspiroida sinua.

Hoito-opas

Kylmän talven jälkeen iholle on tärkeää, että ihonhoitorutiinia sovitetaan uuteen vuodenaikaan sopivaksi. Kevyet koostumukset ovat ihanteellisia kevääksi. Koska päivät muuttuvat aurinkoisemmiksi, tulisi keskittyä tuotteisiin, jotka valmistelevat ihosi ja suojaavat sitä ympäristökuormituksilta. Kylmien lämpötilojen ansiosta voit puhdistaa ihosi ihanteellisesti kuorinnalla. Käytä mielellään hedelmähappokuorintaa, mutta älä kuitenkaan unohda käyttää auringonsuojakerrointa.

Valikoimamme kevääksi

Suosituksemme kevääksi

Shiseidon Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream -silmänympärysvoide auttaa vähentämään ihon ikääntymisen merkkejä, kuten tummia silmänalusia, juonteita, ryppyjä ja pigmenttiläikkiä. Se kiinteyttää ihoa samalla elvyttäen ja kosteuttaen sitä tehokkaasti, mikä on keväällä erityisen tärkeää. Sen lumoava, valikoitujen japanilaisten orkideoiden tuoksu tehostaa ylellistä hoitokokemusta entisestään ja tuo kevään kasvoillesi.
Tuotteeseen

Lancôme Hydra Zen Creme kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Uudistavia ainesosia sisältävään kasvovoiteeseen on lisätty rauhoittavaa ruusu-uutetta ja moringauutetta. Hoitavaan koostumukseen sisältyvä Neurocalm-yhdiste tasoittaa emotionaalisen ja ympäristön aiheuttaman stressin vaikutuksia iholla. Keramidit sitovat ja luovuttavat kosteutta 24 tunnin ajan, mikä takaa pitkäkestoisen kosteutuksen iholle. Tämä on tärkeää etenkin talven jälkeen, kun pakkasen rasittama iho tarvitsee runsaasti kosteutusta.