parfumdreams kevättuulahdus

On vihdoinkin taas kevät! Tuotesuosituksemme kevääksi!

Nähdään ensi vuonna, rakas talvi! Ensimmäiset auringonsäteet tervehtivät meitä ja haluamme istua lempikahvilassamme raikkaissa väreissä, iho hehkuen ja hiukset silkinkiiltävinä. Suosituksemme kevääksi auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja raikastamaan ilmettäsi!

 
 

Raikkaita tuoksuja miehelle

Raikkaasti tuoksuen uuteen vuodenaikaan. Anna miestentuoksuvalikoimamme inspiroida sinua.

Tutustu nyt
 
 

Kukkaisia tuoksuja naiselle

Selaa kukkaisten naistentuoksujemme valikoimaa klikkaamalla ja löydä uusi lempituoksusi.

Tutustu nyt
 
 

Keväinen meikki

Luo itsellesi keväällä meikki lämpimillä sävyillä.Lue lisää
 
 

Raikkaita värejä kevääksi

Raikkaat värit kynsissä ovat täydellinen Eye Catcher. Olemme koonnet yhteen pienen valikoiman lempituotteita kynsillesi.

Lue lisää
 

Valikoimamme kevääksi

Bon Parfumeur Floral Nr.101

Kukikas

Bon Parfumeurin numero 101 on ruusuparfyymi jaloista damaskonruusuista. Patsuli, valkoinen seetripuu ja myski huolehtivat aistikkaasta ja silti herkästä tuloksesta.Lue lisää
Marc Jacobs Daisy Eau so fresh

Viettelevä

Marc Jacobsin tuoksu Daisy Eau So Fresh Edt saa tuntemaan todellisia onnentunteita. Luumun, ruusun ja vadelman tuoksuyhdistelmä vaikuttaa jännittävältä ja samalla elävältä.Tutustu nyt
Comme des Garcons Rouge

Kiehtova

Lumoava ja ilmeikäs! Comme des Garcons'n uusin tuoksu Rouge on ylellinen ja taianomainen. Roseepippuri ja indonesialainen inkivääri huolehtivat voimakkaasta mausteisuudesta. Patsuli, olibaanihartsi ja kistus huolehtivat yhdessä ainutlaatuisesta tuoksukokemuksesta.

Siirry tuoksuun

parfumdreams esittelee: Hoito-oppaamme kevääksi!

Viimeinkin päivät lämpenevät jälleen ja voimme hyvästellä lyhyet talvipäivät. Keväällä onnistumisen avaimet ovat koostumukseltaan kevyissä tuotteissa, jotka iho kykenee hyödyntämään optimaalisesti. Selaa kevään hoito-opastamme ja anna meidän inspiroida sinua.
Tutustu nyt

Must-Haves

Kevättrendit

Trend Glowy Skin! Hehkuva iho, täynnä joustavuutta, joka heijastaa valoa. Tämän nuorekkaan valovoimaisuuden säilyttämiseksi on tärkeää käyttää tuotteita, jotka sisältävät esim. hylauronia. Nestemäiset koostumukset ja kevyet meikkivoiteet huolehtivat ihanteellisesta tuloksesta.
Lue lisää

Suosituksemme kevääksi