Gliss Kur

45
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Gliss Kur: Innovatiivista hiustenhoitoa kokeneelta valmistajalta

Gliss Kur on jo vuosikymmenien ajan edustanut korkealaatuisia, eri hiustyypeille tarkoitettuja hiustenhoitotuotteita. Yrityksen historia ulottuu kauas menneisyyteen: Kattomerkki perustettiin yli 120 vuotta sitten, kun Hans Schwarzkopf kehitti pienessä berliiniläisessä apteekissa hiustenhoitotuotteita, jotka saivat pian aikaan maailmanlaajuisen sensaation. Shampoo, kuivashampoo ja hiuskiinne ovat alun perin Schwarzkopfin keksimiä, ja niitä käytetään edelleen miljoonia kertoja päivässä ympäri maailmaa.

Gliss Kur -merkki keskittyy hiustenhoitotuotteisiin, joiden käyttäjäkunta vaatii tuotteilta erityisen korkeaa laatua. Yritys pyrkii palvelemaan laajaa yleisöä ja ilmaisemaan ymmärrystä eri hiustyyppien erilaisia tarpeita kohtaan omilla tuotteillaan – tämä tekee tuotemerkistä ja Gliss Kur -tuotteista erilaisia.

Gliss Kur: tuotesarjat eri tarpeisiin

Gliss Kur kattaa tuotteillaan eri hiustenhoidon tarpeet. Jos tiedät hiustyyppisi, sinun on helppo löytää itsellesi sopiva hiustenhoitosarja. Esimerkiksi Oil Nutritive -sarja uudistaa ja hemmottelee rasittuneita hiuksia. Jopa värjätyt tai rasittuneet hiukset löytävät tuotteista nopean avun.

Gliss Kur näyttää innovatiivisilla tuotteillaan, kuten 7 Sec Express Repair Treatment -tehohoitoaine, kuinka edistyksellistä hiustenhoito voi olla. Hyvän ei tarvitse olla kallista: kaikki Gliss Kur -tuotteet ovat kohtuuhintaisia, mikä tekee laadukkaasta tuotemerkistä kauneuden ystävien suursuosikin.

Osta Gliss Kur -tuotteita ja tee hiustenhoidosta sydämen asia

Gliss Kur -hiustenhoitotuotteiden ostaminen on tehty helpoksi parfumdreamsilla. Erityisen suosittuja ovat lahjapakkaukset, jotka sisältävät useita eri Gliss Kur -tuotteita. Hoitoaine, shampoo, hiuskiinne tai Repair-käsittely – anna hiuksillesi kiiltoa, vahvistusta ja hoitoa joka päivä Gliss Kur -tuotteilla.