GARNIER

39760
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kauneutta ja hyvinvointia Garnierilta

Garnier kuuluu maailmankuuluun L'Oréal-kosmetiikkayhtymään, ja se edustaa perinteistä hiusten-, ihon- ja vartalonhoitoa. Garnier on L'Oréal-konsernin toiseksi vahvin tuotemerkki, ja se on ollut olemassa jo yli 115 vuotta. Garnierin perusti vuonna 1904 parturi ja parfymööri Alfred Amour Garnier. Hän keksi puhtaasti luonnollisista ainesosista valmistetun hiustenhoitoemulsion ja patentoi keksintönsä. Jo tuolloin tuli luotua tuotemerkin perustus. Nykyään Garnier on dm-kemikaali- ja luontaistuotekauppaketjun virallinen yhteistyökumppani.

Vuonna 1909, vain viiden vuoden kuluttua yrityksensä perustamisesta, Alfred Garnier myi yrityksensä. Yritys kasvoi pienestä, tuotteensa käsin valmistavasta yrityksestä suureksi Laboratoires Garnier -nimellä ensimmäisen maailmansodan loppuun mennessä. 1960-luvulla yritys toi markkinoille ensimmäiset hiusvärinsä, joilla se teki maailmanlaajuisen läpimurron. Vuonna 1965 L'Oréal osti tuotemerkin ja on sen jälkeen laajentanut sen kasvua jatkuvasti.

Mitä tuotteita Garnier tarjoaa?

Hiusten kestovärjäykseen tarkoitetun Nutrisse-sarjan avulla Garnier onnistui valloittamaan Saksan markkinat vuonna 1965. Toisen virstanpylvään Garnier saavutti shampootuotemerkillä Fructis, joka edustaa vahvistavia ja ravitsevia hiustenhoitotuotteita ja on yhä edelleen suosittu. Vuodesta 2007 lähtien Garnier on valmistanut myös ihonhoitotuotteita. Vuonna 2012 Olia-sarja mullisti hiusvärimarkkinat tuotteilla, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Wahre Schätze -tuotesarjan kasviperäiset hiustenhoitotuotteet seurasivat vuonna 2015, ja siitä lähtien yrityksessä on keskitytty voimakkaasti luonnontuotteiden kehittämiseen.

Garnierin tuotevalikoima on valtava. Garnier kosmetiikkatuotteista suosituimmat ovat lueteltu alla ja niistä kullakin on omat painopisteensä:

Garnierin tuotevalikoima on valtava ja niistä löytyy vaihtoehtoja kaikenikäisille. Garnierin kosmetiikan tarkoituksena on suojata, hoitaa, puhdistaa ja korostaa. Kuka tahansa voi tuntea olonsa hyväksi Garnierin tuotteilla ja vakuuttua merkin monipuolisesta tuotemaailmasta..

Mikä tekee Garnierista erityisen?

Garnier on suunnannut tuotteensa pääasiassa naisille, mutta tarjoaa tuotteita myös miehille. Garnier edustaa ravitsevaa hoitoa ja luonnollisen kauneuden korostamista. Garnier on tuotemerkki jokapäiväiseen käyttöön, edullinen ja helposti kaikkien saatavilla.

Garnierin filosofian mukaisesti kauneuden ei pitäisi olla kenenkään etuoikeus. Jokainen on kaunis ja jokainen on ainutlaatuinen. Garnier-tuotteiden avulla sisäinen kauneus hehkuu myös ulospäin, mitä on lupa juhlistaa. Garnier-kosmetiikan luonnolliset ainesosat tuovat luonnollisen kauneuden esiin, mikä vahvistaa itseluottamusta ja tyytyväisyyttä itseen.

Osta Garnier-tuotteita verkosta: Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman

parfumdreamsilta saat Garnierin tuotteet suoraan verkosta. Nauti laajasta Garnier-kosmetiikan valikoimasta ja aseta ihosi ja hiuksesi etusijalle. Garnierin laadukkaat ja ainutlaatuiset tuotteet sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja Garnierin eri linjojen painopisteiden ansiosta jokaiselle löytyy jotakin.