Essie

111
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Essie-kynsilakat saavat kynnet säteilemään

Essie yhdistetään ihaniin väreihin ja iloiseen ilmeeseen, joilla Essie-kynsilakat ihastuttavat käyttäjiään ympäri maailman. Essie Weingarten perusti merkin vuonna 1981 Las Vegasissa markkinoidakseen ensimmäisiä kuutta värisävyään. Yhä tänä päivänä merkki on kynsienhoidon ystävien, ikonien ja kauneusammattilaisten numero 1, kun halutaan loihtia upeaa väriä kynsiin.

Ensimmäisiin värisävyihin lukeutuivat “blanc”, “bordeaux” ja “baby’s breath”, jotka löytyvät yhä tänä päivänä valikoimasta. Pelkästään upeat värit eivät ole tehneet merkistä kuuluisaa, vaan myös nokkelat tuotenimet, jotka korostavat värisävyjen yksilöllisyyttä. Tuotteiden korkea laatu ihastuttaa niin kynsistudioita kuin kuluttajia. Essie onkin maailmanlaajuisesti tunnettu merkki, joka löytyy niin kodeista kuin esiintymislavoilta.

Essie-kynsilakka: taidokas manikyyri kotona

Essie-kynsilakat tunnetaan korkeasta laadusta. Erinomaisen peittävyytensä Essie-kynsilakat saavat mikropigmenteistä, ja lakkojen levittämiseen käytetään Essien erityisesti kehittämää, ammattilaistason sivellintä.

Essieltä löydät kattavan valikoiman tuotteita kotimanikyyriin. Tarjonta kattaa paljon muutakin kuin näyttävät värit. Myös hoitotuotteet ja hoitolakat sisältyvät Essien valikoimaan:

Hoidetut kynnet Essie-tuotteilla

Värilakkojen lisäksi Essie tarjoaa myös hoitavia lakkoja ja ravitsevia öljyjä kynsien hoitoon. Essie-aluslakat varmistavat, että värilakka pysyy kynsissä pitkään, ja intensiiviset Essie-kynsienhoitotuotteet pitävät kynsinauhasi ihanan pehmeinä. Essie-päällyslakalla loihdit kauniin kiillon värilakan päälle ja innovatiivinen Nail Bonding -teknologia pidentää kynsilakkasi kestoa.

Essie on valmistanut vuoden 2020 lopulta alkaen kynsilakkansa ja kynsienhoitotuotteensa täysin vegaanisesti ja kokonaan ilman eläinperäisiä ainesosia. Tuotemerkin laatuvaatimukset ovat korkeita. Sen vuoksi kaikkien lakkojen kehityksestä vastaavat asiantuntijat Yhdysvalloissa ja valmistus tapahtuu 100-prosenttisesti EU:ssa.

Osta Essie-kynsilakat edullisesti netistä

Parfumdreamsiltä löydät helposti uuden lempivärisi Essie-kynsilakoista. Vuosittain Essie tuo markkinoille uusia, trendikkäitä, ajan henkeen sopivia väriluomuksia. Pitkästyminen ja tylsyys eivät kuulu Essien sanavarastoon. Kokoa nyt oma kynsilakkavalikoimasi parfumdreamsiltä ja valitse suosikkivärisi kattavasta valikoimasta Essie-kynsilakkoja.