David Beckham hajuvesi

8
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

David Beckham -hajuvesi: selvästi tunnistettava tuulahdus menestystä

Tyyli on Beckhamien perheen yhteinen juttu: erittäin menestyksekkään jalkapallouransa jälkeen David Beckham on paneutunut vaimonsa Victorian lailla elämän hienoihin asioihin. David Beckhamin eau de toilettet käsittävät nykyisin yli 37 eri tuoksuluomusta, jotka kuuluvat maailmanlaajuisesti myydyimpiin julkisuuden henkilöiden hajuvesimerkkeihin.

Miten David Beckham -hajuvesi syntyi?

David Beckham aloitti uransa 17-vuotiaana Manchester Unitedin jalkapallokentällä. Upean jalkapalloilijan uransa huipulla hän nai Spice Girls -yhtyeen jäsenenä toimineen Posh Spice Victorian. ”Posh ja Becks” -lempinimellä tunnetulla pariskunnalla on neljä lasta. Kun bändi hajosi vuonna 2000, Victoria Beckham aloitti uransa muoti-ikonina. Vaikutukset tarttuivat hänen aviomieheensä, joka ryhtyi myös luksustuotteiden suunnittelijaksi urheilu-uransa jälkeen.

Vuonna 2005 ilmestyi ensimmäinen David Beckhamin hajuvesi nimeltä Instinct, jolla on yhä nykyään laaja fanikunta. Hajuvesi syntyi yhteistyössä Cotyn asiantuntijoiden kanssa.

David Beckhamin hajuvedet miehille

Ei ole ihme, että David Beckhamin ja Cotyn yhteistyöstä on syntynyt jo 37 erilaista miesten hajuvettä. Kaikille David Beckhamin miesten hajuvesille on ominaista, että niissä on taidokkaasti yhdistelty puisia, kukkaisia ja hedelmäisiä aromeja.

Seuraavat David Beckham -tuotteet ovat erityisen suosittuja eau de toiletteina ja eau de parfumeina:

  • Beckham Classic Blue: Tämä David Beckhamin eau de toilette on sporttisen raikas ja seksikäs. Siinä yhdistyvät myski, muskatellisalvia ja sitrustuoksut.
  • Beckham Respect: Tämä rakastettu tuoksu tunnetaan makeista mausteista. Roseepippuri, greippi ja laventeli ovat muutamia ainesosia, jotka tekevät tästä eau de toilettesta niin ainutlaatuisen.
  • Beckham Classic: Tämä Beckham-hajuvesi on ennen kaikkea klassinen. Eri sukupolvia yhdistävä hajuvesi vakuuttaa sitruksisilla sävyillä ja lämpimällä kumariinilla – hillityllä nuotilla, joka tekee silti selvästi havaittavan vaikutuksen.
  • Beckham Bold Instinct: Tämä puinen, mausteinen hajuvesi, jossa yhdistyy viskiä, ananasta, laakerinlehtiä sekä erityisen lämmin muskotista, kanelista ja kardemummasta muodostuva sydäntuoksu, huokuu rentoa röyhkeyttä. Vinkkimme: täydellinen tuoksu syksyyn ja talveen.

Osta David Beckham -hajuvesi

Posh ja Beck eivät ole todellakaan jääneet lepäämään laakereilleen. Siksi David Beckham -tuotemerkiltä ilmestyy jatkuvasti uusia tuotteita. Beckham-tuoksuja ei ole saatavissa ainoastaan hajuvesinä. Parfumdreamsillä on nimittäin suuri valikoima Beckhamin eri tuoksunuotteja sisältävää kosmetiikkaa, kuten deodorantteja, suihkugeelejä ja after shave -tuotteita.