Clinique - Silmänympärysten ja huulten hoito - All About Eyes Clinique - Silmänympärysten ja huulten hoito - All About Eyes
 
15 ml
-17%

BP: € 213,00* / 100 ml 15 ml

Saatavissa heti

€ 31,95*
€ 38,55*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 311506

Kuvaus / Silmänympärysten ja huulten hoito All About Eyes / Clinique

Cliniquen All About Eyes -kosmetiikka sopii intensiiviseen ja hyvin siedettyyn silmienhoitoon. Silmien iho kärsii etenkin stressissä, unenpuutteessa tai muissa fyysisissä ja henkisissä puutteissa. Ohut iho reagoi nopeasti tällaisiin negatiivisiin vaikutuksiin, mikä näkyy juonteina, ryppyinä, tummina silmänalusina ja muina epämiellyttävinä vaikutuksina. All About Eyes -hoidon tehtävänä on huolehtia näistä, eikä se ainoastaan paranna tilannetta lyhyellä aikavälillä, vaan myös suojaa aktiivisesti pidemmällä aikavälillä ja auttaa ohutta silmienympärysihoa suojautumaan ulkoisilta ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta. 15 ml:n voide on saatavissa valinnaisesti joko erikseen tai lahjasettinä.

Tummien silmänalusten, turvotuksen ja hienojen juonteiden torjuntaan

Cliniquen silmänympärysvoide on myös täydellinen lahjatuote. Lahjasettiin on koottu sarjan eri tuotteita, kuten esimerkiksi 15 ml:n voide, kaunis ripsiväri ja kätevä laukku. Kosmetiikka sopii sekä normaalille ettärasittuneelle ja kypsälle iholle poistaa ikääntymisen merkkejä ja auttaa rasittunutta ihoa voimaan hyvin. Helppoa käyttää: levitä voidetta iholle runsaasti heti puhdistuksen jälkeen.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,7 (32 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon