Clinique - Silmänympärysten ja huulten hoito - All About Eyes Rich Clinique - Silmänympärysten ja huulten hoito - All About Eyes Rich
 
15 ml
-19%

BP: € 206,33* / 100 ml 15 ml

Saatavissa heti

€ 30,95*
€ 38,55*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 285511

Kuvaus / Silmänympärysten ja huulten hoito All About Eyes Rich / Clinique

Cliniquen All About Eyes Rich-silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa nykyaikaisella, hyvin siedetyllä ja erityisen laadukkaalla koostumuksellaan. Kosmetiikka saa silmien alueen näyttämän intensiivisesti hoidetulta ja kosteutetulta. Tämä ei ainoastaan tarkoita hyvinvointia vaan auttaa myös ihoa säilyttämään oman luonnollisen terveen säteilynsä. Erityisen runsaasti ravitsevia ainesosia sisältävä voide vähentää silmäpusseja ja epämiellyttävää turvotusta silmien ympäriltä. Näitä voi esiintyä esimerkiksi väsymyksen, kosteuden puutteen tai stressin yhteydessä. Voide ei pelkästään käsittele, vaan se myös ja ehkäisee tällaisia ongelmia pidemmällä aikavälillä.

Nopea apu ja ennakoiva suoja silmänympärysiholle

Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide suojaa ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Iho on jo kolmen viikon käyttämisen jälkeen elastisempi, nuorekkaampi ja sileämpi. Jopa ihon rakenne on täyteläisempi estäen naururyppyjen ja silmien alla olevien juonteiden syntymisen. Luonnollisesti kosmetiikka on dermatologisesti testattu paitsi siedettävyyden myös tehokkuutensa puolesta. Voide on myös silmälääkärien intensiivisesti testaama ennen sen lanseeraamista markkinoille.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,9 (83 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon