Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Solutions 3-Step setti Lahjasetti Clinique - Ihon epäpuhtauksia vastaan - Anti-Blemish Solutions 3-Step setti Lahjasetti

Ihon epäpuhtauksia vastaan
Lahjasetti Anti-Blemish Solutions 3-Step setti / Clinique

10
 
Cleansing Foam 50 ml + Clarifying Lotion 100 ml + Clearing Moisturizer 30 ml / 1 Stk.
-20%

BP: € 29,95* / 1 Kpl Cleansing Foam 50 ml + Clarifying Lotion 100 ml + Clearing Moisturizer 30 ml / 1 Stk.

Saatavissa heti

€ 29,95*
€ 37,51*
Loppuunmyyty
 
Tuotenro 314309

Kuvaus / Ihon epäpuhtauksia vastaan Lahjasetti Anti-Blemish Solutions 3-Step setti / Clinique

Cliniquen epäpuhtaalle iholle tarkoitettu Anti-Blemish Solutions 3-Step Set -lahjasetti sisältää hoitotuotteita aknesta ja ihon epäpuhtauksista kärsivälle ongelmaiholle. Puhdistusvaahdon kevyt, öljytön koostumus poistaa lian ja meikin, vähentää ylimääräisen talin määrää ja pienentää ihohuokosia. Kasvovesi poistaa kuolleet ihosolut ja muut ihon epäpuhtaudet ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Lahjasettiin kuuluva kosteusvoide myös vähentää punoitusta, kosteuttaa ja estää näin aknen puhkeamisen uudelleen. Käytä tätä kosmetiikkaa ihon epäpuhtauksien poistamiseen mielellään aamuin ja illoin. Annostele puhdistusvaahtoa kädellesi ja levitä se meikittömälle iholle. Levitä vaahto varovasti pyörivin liikkein öljyn ja lian poistamiseksi. Älä levitä silmänympärysiholle. Pyyhi sitten kasvot, dekoltee ja kaula Clarifying Lotionilla kostutetulla vanulapulla. Älä pyyhi silmien tai huulien alueelta. Levitä lopuksi kirkastava kosteusvoide koko kasvoillesi. Jatka Anti-Blemish Solutions 3-Step Setin käyttämistä ihon epäpuhtauksien poistamiseksi vielä aknen rauhoituttuakin estääksesi sen uudelleen ärtyminen ja pitääksesi ihosi pysyvästi puhtaana ja rauhallisena. Tilaa tämä lahjasetti jo tänään ja vakuutu itse tuotteiden laadusta.

Cliniquen kosmetiikka - vain parasta ihollesi

Kosmetiikkayhtiö Estée Lauder perusti Clinique-brändin vuonna 1968. Yhtiön tuotteita ei ole tarkoitettu yleisesti kaikille käyttäjille. Jokaiseen tarkoitukseen ja jokaiselle ihotyypille on räätälöity tuote, kuten tämä Anti-Blemish Solutions 3-Step Set. Tämä merkki on perustamisestaan lähtien edustanut allergiatestattuja ja täysin hajusteettomia kosmetiikkatuotteita. Jokainen uusi kaava allergiatestataan lääketieteellisen tutkimusryhmän toimesta. Mikäli näiden testien aikana ilmenee yksikin allerginen reaktio tai ihoärsytys, palautetaan kosmetiikka välittömästi takaisin laboratorioon.

Kysyttävää tuotteesta?

Asiakkaat ostivat myös

Asiakasarvostelut
4,5 (10 Asiakasarvostelut)

*Sisältää kansainvälisten parfumdreams Shoppien arvosteluja

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon