Ariana Grande hajuvedet

100
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ariana Granden hajuvesi – maailmantähden tuoksudebyytti

Ariana Grande on epäilemättä superstara, joka hurmaa faneja ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan yllättävän monipuolisesta äänestään, näyttelijän lahjoistaan ja vuodesta 2015 lähtien myös ihanista tuoksuistaan. Hänen ensimmäinen hajuvetensä Ari by Ariana Grande on jo suosittu klassikko: hedelmäisellä latvatuoksulla, kukkaisella sydäntuoksulla ja puisella juurituoksulla Ariana on luonut eau de parfumin, joka tekee vaikutuksen iästä riippumatta.

Vaahtokarkin samettisen makeiden tuoksunuottien, hedelmäisen vadelman ja lämpimien puisten tuoksujen sekoitus tekee Ariana Granden hajuvedestä lisäksi täydellisen valinnan päiviin ja öihin. Pullo kuvastaa laulajaa täydellisesti: se on hennon ruusunpunainen, säihkyvä ja koristeltu sievällä pörröisellä yksityiskohdalla.

Ariana Grande -hajuvedet jumalattarille

Ariana Granden tuoksuluomukset tunnetaan etenkin niiden naisellisesta charmista. Niissä on usein viettelevän makeita vivahteita, ja ne korostavat herttaisen naisellista puoltasi. Ariana Granden hajuvesien yksittäiset tuoksunuotit on kuitenkin aina valikoitu taitavasti yhteensopiviksi. Ne luovatkin lopussa monitahoisen kokonaisvaikutelman.

Naiselliset tuoksuyhdistelmät tulevat esiin aivan uudella tavalla Ariana Granden God is a Woman -hajuvedessä. Nimi kuvaa tuoksua täydellisesti: päärynän, ruusun ja vaniljan sekoitus on naisellinen ja lähes jumalainen.

Osta Ariana Granden hajuvesiä parfumdreamsiltä

Tutustu laajaan valikoimaan Ariana Grande -hajuvesiä parfumdreamsin verkkokaupassa. Laulajattaren tuoksut ovat täydellinen valinta kaikenikäisille naisille, jotka kaipaavat naisellista ilmaisuvoimaa. Onpa valintasi samettinen eau de parfum Cloud tai kukkaisen hedelmäinen eau de parfum Thank U Next, Ariana Granden hajuvedet lumoavat jokaisen.