Työntekijöidemme suosituin kosmetiikka

Myös parfumdreamsin työntekijät ostavat säännöllisesti lempituotteitaan Online Shopista. Tuoksuja, hoitotuotteita, meikkejä tai hiustuotteita - jokaisella on omat suosikkinsa, joista on tullut ajan mittaan kiinteä osa omaa kauneusohjelmaa. Haluaisimme mielellämme esitellä muutamat työntekijöistämme sekä heidän kosmetiikkasuosikkinsa!

 

Kai Renchen

Perustaja ja toimitusjohtaja

Mukana alusta asti

1.) Creed Silver Mountain Water–Eau de Parfum
2.) Hiuslakka, tarkemmin:
- American Crew Alternator ja
- Sebastian Re Shaper Strong hold Hairspray 400 ml

"Ilman hiuslakkaa en tee mitään. Kiharoille Alternator on todella mahtava tuote esimuotoiluun. Hiukset kiinnittyvät, mutta ne pysyvät kammattavina."

 
 

Jana Ganski

Online-Marketing Manager

Mukana 1 vuoden ja 8 kuukautta

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

"Koska mielestäni tämä huulipuna on todella mahtava! Se sopii minulle, näyttää hyvältä ja tuntuu myös siltä! Lisäksi sitä on saatavana monina houkuttelevina väreinä! Sitä voi käyttää joka tilanteessa – arkena, töissä tai bileissä."

 
 

Alexander Neutz

Personalchef

Har varit med i 11 år

DIOR Homme Sport

"Dior Homme Sport EdT är en sportig, fräsch doft som passar mig perfekt. Det är en doft jag använder varje dag och en absolut favorit!"

 
 

Katharina Kron

Henkilöstöhallinto

Mukana 4 vuotta ja 2 kuukautta

Benefit Boi-ing Cakeless High Coverage Concealer

"Tämä on paras peitevoide, jota olen tähän asti käyttänyt (ja olen käyttänyt jo toooodella montaa eri merkkiä). Peitevoide peittää mahtavasti silmien tummat renkaat ja punotuksen - paakkuuntumatta! Silti se ei tunnu raskaalta iholla eikä kuivata ihoa. En enää haluaisi olla ilman tätä peitevoidetta!"

 
 

Florian Kasten

Online-Marketing Manager

Mukana 1 vuoden ja 10 kuukautta

Maison Margielan Replica Jazz Club

"Yksinkertaisesti mahtava tuoksu, jonka väri on kiva ja joka tuoksuu jänniltä juomilta, sikareilta ja vaniljalta. Sen pitäisi oikeastaan löytyä jokaiselta herrasmiesklubilta."

 
 

Vera Groh

Tietohallinto

Mukana 4 vuotta ja 3 kuukautta

Davines Oi All In One Milk

"Maito saa hiukset ihanan pehmeiksi ja hoitaa latvoja. Käyttö on todella helppoa. Se voidaan suihkuttaa helposti märkiin tai kuiviin hiuksiin. En enää osaa elää ilman tätä hiustenhoitoainetta ja hiukseni rakastavat sitä!"

 
 

Mario Antic

Huoltojohtaja

Mukana 8 vuotta

Biotherm Homme Aquapower

"Biotherm Homme Aquapower -hoito on kiinteä osa aamurutiiniani - huipputekstuuri, mahtava tuoksu ja vetäytyy nopeasti… Täydellinen miesten ihonhoitoaine!"