Työntekijöidemme suosituin kosmetiikka

Myös parfumdreamsin työntekijät ostavat säännöllisesti lempituotteitaan Online Shopista. Tuoksuja, hoitotuotteita, meikkejä tai hiustuotteita - jokaisella on omat suosikkinsa, joista on tullut ajan mittaan kiinteä osa omaa kauneusohjelmaa. Haluaisimme mielellämme esitellä muutamat työntekijöistämme sekä heidän kosmetiikkasuosikkinsa!
Tutustu nyt

Old but Gold

Trendit tulevat ja menevät, uutuuksia tulee markkinoille, mutta usein klassikot todetaan vuosien mittaan hyväksi ja niistä tulee kiinteä osa kauneusohjelmaamme. Tuotteita, joihin voi luottaa ja jotka otetaan aina hyvin vastaan. Klassikkomme eivät tuota sinulle pettymystä!
Tutustu nyt

Myydyimmät tuotteet − viimeiset 15 vuotta

Tärkeimmät virstanpylväät

 
2004
 

Perustaminen

Vuonna 2004 Kai Renchen perusti kolmen ystävänsä Daniel Langin, Alexander Neutzin ja Timo Ziegererin kanssa parfumdreams-Online-parfyymiliikkeen. Menestystarina alkoi baden-württenbergiläisessä Öhringenin kaupungissa.

Vanhempiensa parfyymiliikkeen kellarissa he ohjelmoivat omakätisesti ohjelmiston ensimmäistä Online-esiintymistä varten. Nämä itse kehitetyt ohjelmat muodostavat vielä tänäänkin erittäin tehokkaan Online-parfyymiliikkeen teknisen pohjan.

Heti, kun ensimmäiset tilaukset saapuivat, kaverukset pakkasivat paketin toisensa jälkeen. Nopeasti kellari jäi liian pieneksi ja paketteja oli pinossa jopa käytävässä kattoon asti. Ystävykset vuokrasivat suurempia varastotiloja, mutta nekin riittivät vain lyhyeksi aikaa.

 
 
2015
 

Uudisrakennus Pfedelbachissa

Näin syntyi vuonna 2015 uudisrakennus Pfedelbachiin. Tällä välin parfumdreams työllistää noin 450 työntekijää.
 
 
2016
 

Glamfume

Syksyllä 2016 esiteltiin ainutlaatuinen tuoksumerkki GLAMFUME. Molemmat perustajat Chris ja Criss ovat äiti ja tytär, jotka kumpikin rakastavat ja elävät tuoksujen maailmaa.

Lukemattomilta matkoilta kerätyt kokemukset ja vaikutteet herättivät molemmissa toiveen inspiraatioiden muuntamiseksi todellisiksi tuoksuelämyksiksi.

Ensimmäisellä tuoksulinjallaan TRUE STORY Chris ja Criss täyttävät suuren haaveensa yhteisestä tuoksukokoelmasta.

Kolme vuotta myöhemmin syntyy uusi tuoksulinja WHITE HEAVEN BEACH – naiselle ja miehelle.

Tämä tuoksupari hurmaa australialaisen Whitehaven Beachin, Whitsunday Island -saaren unelmarannan puhtaalla viehätyksellä.

 
 
2016
 

Laajennus Eurooppaan

Vuodesta 2016 lähtien parfumdreams on laajentunut nyt jo 14 eurooppalaiseen maahan. Ensiksi Ruotsissa vuonna 2016, sitten vuonna 2017 seurasivat Tanskan, Itävallan, Iso-Britannian, Italian, Ranskan, Belgian, Alankomaiden ja Espanjan markkinat. Vuodesta 2018 lähtien parfumdreams toimii myös Irlannissa, Suomessa, Puolassa ja Portugalissa.

 
 
2019
 

Status Quo

Selkeästä valikoimasta parfumdreamsin valikoima on kasvanut vuosien mittaan jo 44 000 tuotteeseen yli 600 tuotemerkiltä, parfyymejä, hoitoaineita ja kosmetiikkaa ja yli 3 000 000 tyytyväistä asiakasta.

Online-Shopia optimoidaan jatkuvasti, jotta käyttävyys paranisi asiakkaillemme jatkuvasti.

Vuodesta 2011 lähtien on olemassa myös parfumdreams-sovellus, joka tekee asiakkaiden ostoelämyksestä entistä helpompaa ja mukavampaa.

 

*Ei mahdollista lunastaa käteisenä, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin Voimassa 27.06.2022. taloutta kohti, ei koske lahjakortteja, Beauty Boxeja, Glamfume, Parfums de Marly & Xerjoff. Ei koske alennustuotteita! 70 €:n minimitilausarvo 10€ Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012